Libnet.ro
UNICEF

01:05

Clipe de groaza pentru violatorii din Vaslui in inchisoare. Ce ii asteapta

Antena3 Antena3,
Clipe de groaza pentru violatorii din Vaslui in inchisoare. Ce ii asteapta

Cei sapte tineri din Valeni sunt speriati de momentul in care vor intra la comun cu toti detinutii. Acum, in perioada de carantina, nu se intersecteaza cu infractorii condamnati, scrie Libertatea. Primul. continuă pe Antena3

Sentinta pentru violatorii din Vaslui a fost contestata de procurori

Sentinta Judecatoriei Vaslui prin care cei sapte tineri din Valeni au fost condamnati pentru violarea unei fete de 18 ani a fost contestata de procurori, care au considerat ca pedepsele primite de agresori,.

Procurorii vor pedepse mai mari pentru violatorii din Vaslui (VIDEO)

Procurorii au atacat decizia Judecatoriei Vaslui si cer pedepse mai mari pentru cei 7 tineri care au violat anul trecut o tanara in varsta de 18 ani, informeaza B1 TV. Apelul se va judeca in cadrul aceluiasi.

Trei dintre violatorii din Vaslui cer stramutarea procesului la Iasi. Vezi ce motiv au invocat

Violatorii din Vaslui care au primit pedepsele cele mai grele din dosar cer stramutarea procesului la Iasi. Este vorba despre Silviu Avadanei, Bolboceanu Petrica, ambii condamnati la 7 ani de inchisoare si Burada.

Unul dintre violatorii din Vaslui ar suferi de depresie. Nu se poate obisnui cu detentia si a amenintat ca se sinucide

Unul dintre violatorii din Vaslui ar fi ajuns la psihiatrie. Ioan Surleac nu se poate obisnui cu detentia, plange fara oprire si nu poate dormi de frica, scrie cancan. ro. Baiatul a fost condamnat la cinci ani si.

Dezvaluirile liderului unei grupari din Moldova despre ce patesc violatorii din Vaslui in inchisoare

Adrian Corduneanu, liderul celei mai temute grupari din Moldova, vorbeste despre ce chinuri vor indura cei sapte violatori ai tinerei din Vaslui, scrie cancan. ro. Beleaua spune ca a fost de sase ori la inchisoare, si.

Clipe de groaza pentru pasagerii unei aeronave Blue Air care venea spre Bucuresti

157 de pasageri, intre care si copii, au trait momente de groaza intr-o aeronava Blue Air care a plecat joi din Napoli cu destinatia Bucuresti. Un fum gros a aparut in apropierea cabinei pilotului,.

Ce pretentii au in inchisoare cei sapte violatori din Vaslui

Cei sapte barbati care au revoltat o intreaga tara dupa ce au violat o eleva din Vaslui au pretentii incredibile in arest, scrie cancan. ro. Cazul elevei de 18 ani din Vaslui care a fost victima unui viol in grup a.

Ioan Surleac, unul dintre cei sapte violatori din Vaslui, a ajuns la psihiatru pentru ca nu se poate obisnui cu detentia si ameninta ca se va sinucide

Ioan Surleac, unul dintre cei sapte tineri care au violat-o pe fata din Vaslui a ajuns la psihiatrie. Potrivit cancan. ro, tanarul, condamnat la cinci ani si opt luni de inchisoare, nu se poate obisnui cu detentia.

Sentinta in cazul violului din Vaslui, contestata de procurori

Sentinta Judecatoriei Vaslui prin care cei sapte tineri din Valeni au fost condamnati pentru violarea unei fete de 18 ani a fost contestata de procurori, care au considerat ca pedepsele primite de agresori, cuprinse intre 5 ani si opt luni si 8 ani si patru luni de inchisoare, sunt prea mici, informeaza Mediafax.

Trei barbati din Vaslui au fost retinuti pentru contrabanda cu tigari, combustibil si articole pirotehnice

Trei barbati din judetul Vaslui au fost retinuti de politisti pentru contrabanda cu produse accizabile, dupa ce, in urma unor perchezitii, au fost gasite 75. 000 de tigari cu timbru de Republica Moldova,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2542 seconds )