Libnet.ro
UNICEF

08:30

CLIPUL ZILEI Sorin Grindeanu a fost adus la Palatul Victoria de Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu

Hotnews Hotnews,
 CLIPUL ZILEI Sorin Grindeanu a fost adus la Palatul Victoria de Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu

Sorin Grindeanu a fost adus, joi dimineata, la Palatul Victoria de Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu. Liderii PSD si ALDE l-au condus pe noul premier pana in holul Palatului Victoria, unde ambii i-au strans mana lui Grindeanu, iar Liviu Dragnea l-a pupat pe obraji. La Palatul Victoria are loc, joi dimineata, o intalnire intre Sorin Grindeanu si fostul premier Dacian Ciolos. continuă pe Hotnews

Taticul Dragnea si mamica Tariceanu si-au condus ograsla, pe Grindeanu, in PRIMA ZI DE SCOALA, la Palatul Victoria (VIDEO)

In prima zi a noului Guvern, premierul Sorin Grindeanu a fost condus in sala de sedinte de Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, liderii aliantei PSD-ALDE. Jurnalistul Liviu Avram a comentat,.

FOTO + VIDEO. Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu l-au escortat pe Sorin Grindeanu, noul prmier al Romaniei, la Palatul Victoria. Seful Executivului s-a intalnit cu Dacian Ciolos

Sorin Grindeanu, noul prim-ministru al Romaniei, a fost adus, joi, la Palatul Victoriei de catre Liviu Dragnea si co-presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu. Liderii celor doua partide care formeaza Guvernul i-au strans mainile, iar Grindeanu l-a sarutat pe obraji pe liderul social democratilor.

Ciolos: Il astept diseara la Palatul Victoria pe Sorin Grindeanu; maine vom avea o discutie mai asezata

Dacian Ciolos a anuntat ca il va astepta miercuri seara pe noul premier, Sorin Grindeanu, la Palatul Victoria dupa ce noul cabinet va depune juramantul in fata presedintelui urmand ca cei doi sa aiba o discutie mai detaliata in cursul zilei de joi.

Sorin GRINDEANU si Dacian CIOLOS, prima intrevedere la Palatul Victoria

Premierul Sorin Grindeanu a ajuns joi, la Palatul Victoria, unde se intalneste cu fostul prim-ministru Dacian Ciolos, anunta agerpres. Ciolos a anuntat miercuri ca urmeaza sa aiba joi o.

Premierul Sorin Grindeanu a ajuns la Palatul Victoria pentru a tine prima sedinta a noului Guvern. Ministrii s-au deplasat cu MICROBUZUL

Premierul Sorin Grindeanu a ajuns la Palatul Victoria pentru a tine prima sedinta a noului Guvern, informeaza Agerpres. Oficialul a ajuns in jurul orei 20:00 insotit de liderul PSD, Liviu Dragnea,.

Premierul Grindeanu si fostul prim-ministru Ciolos au sosit la Palatul Victoria

Premierul Sorin Grindeanu si fostul prim-ministru Dacian Ciolos au sosit, joi dimineata, la Palatul Victoria, cei doi urmand sa aiba o intalnire.

Dacian Ciolos, primele impresii despre Sorin Grindeanu: Mi s-a parut un om angajat si hotarat sa aplice programul de guvernare. Cu informatiile pe care le am eu legate de potentialul bugetului, nu va fi deloc usor

Fostul premier Dacian Ciolos a declarat, joi, dupa o intalnire de aproape 3 ore la Palatul Victoria cu noul prim ministru Sorin Grindeanu, care si-a preluat mandatul, ca M-am intalnit, am trecut in revista principalele teme, proiecte pe fiecare domeniu. Mi s-a parut un om angajat si hotarat sa aplice programul de guvernare. ) Cu informatiile pe care le am eu legate de potentialul bugetului, nu va fi deloc usor. Nu vreau sa intru in detalii.

intrevederea Grindenu - Ciolos s-a incheiat, dupa doua ore si jumatate. Fostul premier a plecat de la Palatul Victoria: Cu informatiile pe care le am eu, nu va fi deloc usor sa aplice programul de guvernare

Premierul Sorin Grindeanu a ajuns joi, la ora 10. 00, la Palatul Victoria, unde va avea o discutie cu fostul sef al Executivului, Dacian Ciolos.

intrevedere Grindenu - Ciolos, la Palatul Victoria, joi dimineata

Premierul Sorin Grindeanu a ajuns joi, la ora 10. 00, la Palatul Victoria, unde va avea o discutie cu fostul sef al Executivului, Dacian Ciolos.

Guvernul Grindeanu a fost prezentat de presedintele condamnat al PSD. Prim-ministrul Sorin Grindeanu a fost figurant la lansarea echipei guvernamentale PSD

Presedintele condamnat al PSD, Liviu Dragnea, a anuntat numele ministrilor care formeaza noul guvern. Prim-ministrul desemnat, Sorin Grindeanu, a fost spectator la acest moment. Dupa ce a anuntat numele, Dragnea l-a lasat si pe Grindeanu sa spuna cateva cuvinte. Lista contine nume foarte controversate.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )