Libnet.ro
UNICEF

22:00

Premierul Grindeanu si fostul prim-ministru Ciolos au sosit la Palatul Victoria

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Premierul Grindeanu si fostul prim-ministru Ciolos au sosit la Palatul Victoria

Premierul Sorin Grindeanu si fostul prim-ministru Dacian Ciolos au sosit, joi dimineata, la Palatul Victoria, cei doi urmand sa aiba o intalnire. continuă pe Wall-Street Ro

FOTO + VIDEO. Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu l-au escortat pe Sorin Grindeanu, noul prmier al Romaniei, la Palatul Victoria. Seful Executivului s-a intalnit cu Dacian Ciolos

Sorin Grindeanu, noul prim-ministru al Romaniei, a fost adus, joi, la Palatul Victoriei de catre Liviu Dragnea si co-presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu. Liderii celor doua partide care formeaza Guvernul i-au strans mainile, iar Grindeanu l-a sarutat pe obraji pe liderul social democratilor.

Sorin GRINDEANU si Dacian CIOLOS, prima intrevedere la Palatul Victoria

Premierul Sorin Grindeanu a ajuns joi, la Palatul Victoria, unde se intalneste cu fostul prim-ministru Dacian Ciolos, anunta agerpres. Ciolos a anuntat miercuri ca urmeaza sa aiba joi o.

Un mic burghez foarte generos cu PSD. Premierul desemnat, Sorin Grindeanu, donatie din venituri nejustificate ale tatalui. Principalele hibe din declaratiile de avere ale viitorului prim-ministru

O treime din venituri donate partidului in dauna datoriilor personale de 70. 000 de euro), un apartament vandut tatalui care, de fapt, nu prea avea bani sa-l cumpere, omiterea declararii actiunilor sotiei intr-o firma. Acestea sunt principalele hibe din declaratiile de avere ale viitorului prim-ministru.

Fostul ministru Liviu Pop a fost numit de premierul Grindeanu secretar de stat in Ministerul Educatiei

Premierul Sorin Grindeanu l-a numit pe Liviu Marian Pop, fost ministru, secretar de stat in Ministerul Educatiei Nationale.

Ciolos, dupa intalnirea cu USR: Intentionez sa cream o asociatie pornind de la platforma Romania 100

Fostul prim-ministru Dacian Ciolos a declarat, dupa intalnirea cu parlamentarii USR, ca intentioneaza sa creeze o asociatie, pornind de la platforma Romania 100, care sa-i permita sa ramana in continuare implicat in viata publica.

FOTO. Prim-ministru Romaniei a protestat impotriva Justitiei pentru sustinerea unui infractor. Sorin Grindeanu a participat la manifestatiile PSD de solidarizare cu Constantin Nicolescu, condamnat la 7 ani pentru frauda din fonduri europene

Contul personal de Facebook al social-democratului Sorin Grindeanu rezerva numeroase surprize vizitatorilor. in albumele premierului apar mai multe fotografii publicate pe 31 decembrie 2011 de la un protest la care participase la Timisoara.

Guvernul Grindeanu - Dragnea a fost trecut prin Parlament ca gasca prin apa. Prima declaratie a noului prim-ministru: Am fost votat pe un mandat pana in 2021. La revedere!

In campania electorala s-au facut promisiuni, de-asta ati fost votati, le-a spus presedintele Iohannis membrilor Guvernului Grindeanu, imediat dupa ce acestia au depus juramantul la Cotroceni.

Sevil SHHAIDEH a aparut, din NOU, in PRESA STRAINA! Era pe punctul sa devina PRIMA FEMEIE si totodata primul MUSULMAN prim-ministru al Romaniei

Sevil Shhaideh a aparut iarasi in presa americana, chiar daca nu a reusit sa ajunga premierul Romaniei, dar a fost nominalizata pentru functia de vicepremier si ministru al dezvoltarii.

Premierul Grindeanu catre ministrii lui: Intram in paine si trecem la fapte

Premierul Sorin Grindeanu le-a transmis miercuri seara ministrilor din subordinea lui, la inceputul primei sedinte a noului Guvern, ca trebuie sa intre in paine si sa treaca la fapte.

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )