Libnet.ro
UNICEF

23:45

Clotilde Armand, atac fara precedent la Traian Basescu: E grabit sa acceada la putere sub o forma sau alta

Antena3 Antena3,
Clotilde Armand, atac fara precedent la Traian Basescu: E grabit sa acceada la putere sub o forma sau alta

Clotilde Armand a lansat un atac fara precedent la adresa fostului presedinte Traian Basescu. Fostul presedinte Basescu este un om din ce in ce mai grabit. Grabit sa isi construiasca o. continuă pe Antena3

Clotilde Armand, reactie dura legata de fuziunea PMP-UNPR: Este pacat ca domnul Basescu nu are decenta si intelepciunea de a se retrage demn din viata publica

Clotilde Armand a avut o reactie la adresa lui Traian Basescu si planurile sale politice de dupa fuziunea dintre PMP si UNPR, intr-o postare pe pagina personala de Facebook. Fostul presedinte.

Traian Basescu, semnal de alarma privind un atentat la metrou in Bucuresti

Fostul presedinte Traian Basescu a tras un semnal de alarma referitor la riscul unui atentat terorist in Romania. Vorbind intr-o emisiune televizata despre terorismul in Europa, Basescu.

Alexandru Arsinel si Cezara Dafinescu parasesc UNPR dupa fuziunea cu PMP. Dafinescu: Mi-au ajuns zece ani cu Traian Basescu

Dupa directorul Teatrului Masca Mihai Malaimare, si actorii Cezara Dafinescu si Alexandru Arsinel au parasit Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei UNPR), ca urmare a fuziunii prin absorbtie cu Partidul Miscarea Populara, potrivit News. ro. Dafinescu a declarat ca s-a inscris in partid la initiativa presedintelui de atunci Gabriel Oprea si a luat decizia de a parasi formatiunea pentru ca nu este pe aceeasi lungime de unda cu Traian Basescu - Mi-au ajuns zece ani cu Traian Basescu, a spus ea.

Actorii Cezara Dafinescu si Alexandru Arsinel parasesc UNPR. Cezara Dafinescu: Mi-au ajuns zece ani cu Traian Basescu

Actorii Cezara Dafinescu si Alexandru Arsinel parasesc Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei UNPR). Cezara Dafinescu spune ca s-a inscris in partid la initiativa presedintelui de atunci Gabriel Oprea si a luat decizia de a parasi formatiunea pentru ca nu este pe aceeasi lungime de unda cu Traian Basescu: Mi-au ajuns zece ani cu Traian Basescu.

Traian Basescu, afirmatii grave dupa tentativa de lovitura de stat din Turcia. Ce ar trebui sa faca Romania

Traian Basescu spune ca Romania se afla intr-o situatie ingrata, facand referire la tentativa de lovitura de stat din Turcia. Ca urmare a acestei tentative, dictatorul de la Ankara a trecut la re.

Valeriu Steriu explica de ce UNPR s-a aliat cu Traian Basescu

Presedintele executiv al PMP, Valeriu Steriu, a declarat joi ca Traian Basescu a castigat toate competitiile electorale in care s-a angajat iar, in aceste conditii, scorul de 15% pe care si l-a.

Traian Basescu, acuzatii la adresa PNL, dupa alegerile locale: Au facut protocol cu UNPR si au asteptat instructiuni de la centru. Au fost ridicoli din punct de vedere politic

Fostul sef al statului Traian Basescu a adus acuzatii in direct la adresa conducerii PNL, Vasile Blaga si Alina Gorghiu, potrivit stiripesurse. ro. Trebuie sa fiu sincer. Timpul PNL-ului a trecut.

Traian Basescu: Obiectivul PMP la parlamentare este intre 15 si 20 de procente

Presedintele PMP, Traian Basescu, a declarat miercuri, dupa aprobarea fuziunii cu UNPR, ca obiectivul partidului pentru alegerile parlamentare din toamna este obtinerea a 15-20% din voturile romanilor.

Traian Basescu, propunerea PMP pentru functia de premier dupa alegerile din toamna

Traian Basescu este propunerea Partidului Miscarea Populara pentru functia de premier dupa alegerile din toamna, a anuntat presedintele executiv al PMP, Valeriu Steriu. Totodata, acesta a precizat ca pardidul.

Deciziile nu se vor mai juca intre Modrogan si Kiseleff, ci vor trece si prin Iorga. Traian Basescu, despre fuziunea PMP-UNPR

Traian Basescu anunta constituirea celei de a III-a forte politice a tarii. Congresul extraordinar al Partidului Miscarea Populara, care s-a desfasurat astazi la Palatul Parlamentului in prezenta a.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )