Libnet.ro
UNICEF

09:30

Clotilde Armand nu este inca primar. Tribunalul Bucuresti a amanat decizia definitiva de validare a mandatului

B1 B1,
Clotilde Armand nu este inca primar. Tribunalul Bucuresti a amanat decizia definitiva de validare a mandatului

Clotilde Armand nu isi poate prelua inca functia de primar al sectorului 1, din cauza faptului ca inca nu a primit decizia definitiva de validare a mandatului. Edilul ales a publicat, luni seara, un mesaj pe pa. continuă pe B1

Decizia privind validarea mandatului de primar al lui Clotilde Armand, amanata pentru marti

Tribunalul Bucuresti a amanat pana marti o decizie definitiva cu privire la validarea mandatului de primar al Sectorului 1 al Capitalei, obtinut la alegeri de candidata USR-PLUS Clotilde Armand.

Validarea mandatului de primar obtinut de Clotilde Armand, amanata pentru maine

Tribunalul Bucuresti a amanat, pentru maine, pronuntarea unei decizii privind validarea definitiva a mandatului de primar al Sectorului 1 al Capitalei obtinut de Clotilde Armand.

Ce se intampla cu Clotilde Armand. Cine este acum oficial primar al Sectorului 1

Clotilde Armand nu a fost validata inca ca primar al Sectorului 1 din Capitala, la o luna dupa alegerile locale 2020. Luni, Tribunalul Bucuresti a amanat decizia definitiva pentru ziua de marti. Ce se intampla cu Clotilde Armand Printr-un mesaj postat pe pagina ei de socializare, Clotilde Armand spune ca Tribunalul Bucuresti a amanat pana .

Instanta amana pentru marti pronuntarea cu privire la validarea mandatului de primar castigat de Clotilde Armand

Tribunalul Bucuresti a amanat, pentru marti, pronuntarea unei decizii privind validarea definitiva a mandatului de primar al Sectorului 1 al Capitalei obtinut de Clotilde Armand. Pe 15 octombrie, candidata USR PLUS a primit o decizie favorabila din partea Judecatoriei Sectorului 1, insa hotararea instantei a fost contestata de 125 de persoane, printre care se afla si primarul care a pierdut alegerile, Daniel Tudorache PSD).

Lovitura pentru Clotilde Armand. Tribunalul a amanat validarea mandatului sau la Primaria Sectorul 1

Tribunalul Bucuresti a amanat pentru marti decizia definitiva in cazul validarii mandatului candidatului USR-PLUS Clotilde Armand ca primar al Sectorului 1 din Bucuresti. Rezultatul scrutinului a fost contestat de primarul in functie, Dan Tudorache, dupa ce in spatiul public au aparut imagini de natura sa sustinta ipoteza fraudei electorale.

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )