Libnet.ro
UNICEF

08:00

Ce se intampla cu Clotilde Armand. Cine este acum oficial primar al Sectorului 1

Playtech Playtech,
Ce se intampla cu Clotilde Armand. Cine este acum oficial primar al Sectorului 1

Clotilde Armand nu a fost validata inca ca primar al Sectorului 1 din Capitala, la o luna dupa alegerile locale 2020. Luni, Tribunalul Bucuresti a amanat decizia definitiva pentru ziua de marti. Ce se intampla cu Clotilde Armand Printr-un mesaj postat pe pagina ei de socializare, Clotilde Armand spune ca Tribunalul Bucuresti a amanat pana . continuă pe Playtech

Clotilde Armand nu este inca primar. Tribunalul Bucuresti a amanat decizia definitiva de validare a mandatului

Clotilde Armand nu isi poate prelua inca functia de primar al sectorului 1, din cauza faptului ca inca nu a primit decizia definitiva de validare a mandatului. Edilul ales a publicat, luni seara, un mesaj pe pa.

Decizia privind validarea mandatului de primar al lui Clotilde Armand, amanata pentru marti

Tribunalul Bucuresti a amanat pana marti o decizie definitiva cu privire la validarea mandatului de primar al Sectorului 1 al Capitalei, obtinut la alegeri de candidata USR-PLUS Clotilde Armand.

Instanta amana pentru marti pronuntarea cu privire la validarea mandatului de primar castigat de Clotilde Armand

Tribunalul Bucuresti a amanat, pentru marti, pronuntarea unei decizii privind validarea definitiva a mandatului de primar al Sectorului 1 al Capitalei obtinut de Clotilde Armand. Pe 15 octombrie, candidata USR PLUS a primit o decizie favorabila din partea Judecatoriei Sectorului 1, insa hotararea instantei a fost contestata de 125 de persoane, printre care se afla si primarul care a pierdut alegerile, Daniel Tudorache PSD).

Validarea mandatului de primar obtinut de Clotilde Armand, amanata pentru maine

Tribunalul Bucuresti a amanat, pentru maine, pronuntarea unei decizii privind validarea definitiva a mandatului de primar al Sectorului 1 al Capitalei obtinut de Clotilde Armand.

Lovitura pentru Clotilde Armand. Tribunalul a amanat validarea mandatului sau la Primaria Sectorul 1

Tribunalul Bucuresti a amanat pentru marti decizia definitiva in cazul validarii mandatului candidatului USR-PLUS Clotilde Armand ca primar al Sectorului 1 din Bucuresti. Rezultatul scrutinului a fost contestat de primarul in functie, Dan Tudorache, dupa ce in spatiul public au aparut imagini de natura sa sustinta ipoteza fraudei electorale.

Cine este noul iubit al Andreei Raicu. Ce surpriza: a mai avut o cucerire celebra

Andreea Raicu a avut partea ei de probleme, dar si de lucruri frumoase, de-a lungul timpului. La inceputul acestei luni vedeta povestea de momentele grele prin care a trecut alaturi de mama sa. Se pare ca aceasta s-ar fi infectat cu noul coronavirus. Acum lucrurile s-au linistit, iar Andreea este mai fericita ca oricand. Andreea .

Cine este Claudiu Istodor, barbatul care i-a daruit primul copil lui Maia Morgenstern

De-a lungul timpului, celebra actrita, Maia Morgenstern a avut mai mult relatii, dintre care au rezultat trei copii, care ii mostenesc frumusetea. Cine este Claudiu Istodor, barbatul care i-a daruit primul.

Cine este Shelu de la iUmor, arogantul care il enerveaza la culme pe Cheloo, dar mereu sustinut de Delia si Bendeac

Show-ul de divertisment iUmor de la Antena 1, ajuns la sezonul cu numarul noua. Este prezentat de catre Serban Copot, alaturi de Dan Badea si are ca juriu, cei trei membri cu care deja de-am obisnuit: Mihai Bendeac, Delia Matache si Cheloo. in cea de-a cincea editie a acestui sezon, si-a facut aparitia din nou, .

Cine este Adina Alberts si ce afaceri are unul dintre cei mai cunoscuti medici din Romania

Adina Alberts s-a nascut pe data de 5 februarie 1969, in Galati. Ea a crescut in orasul Piatra Neamt. Este mandra cu faptul ca este moldoveanca. Anul acesta a implinit 51 de ani. Este de profesie medic estetician si este casatorita cu politicianul Viorel Catarama. Ce afaceri are unul dintre cei mai cunoscuti medici din .

Ploiesteanul care a speriat Parisul. Cine este hotul supranumit Romanul cu maini de aur

Acesta este ploiesteanul care a speriat parisul, romanul fiind spranumit hotul cu maiini de aur. Doar de 17 minute a avut nevoie acesta ca sa fure doua inele si doua diamante in valoare de 5,2 milioane de euro dintr-o bijuterie pariziana. El este ploiesteanul care a furat bijuterii de peste 5 milioane de euro dintr-o .

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3215 seconds )