Libnet.ro
UNICEF

12:15

Cluj: O femeie a fost gasita moarta in locuinta ravasita, pe trupul ei fiind descoperite urme de violenta

B1 B1,
Cluj: O femeie a fost gasita moarta in locuinta ravasita, pe trupul ei fiind descoperite urme de violenta

O femeie de 58 de ani a fost gasita fara viata, miercuri, in locuinta sa din comuna Palatca, judetul Cluj, care fusese ravasita. Potrivit Mediafax, anchetatorii au afirmat ca pe trupul ei au fost. continuă pe B1

O clujeanca de 58 de ani a fost gasita moarta in locuinta sa. Avea pe corp urme de violenta

Politistii au inceput o ancheta dupa ce femeie de 58 de ani din comuna clujeana Palatca a fost gasita, miercuri, 4 decembrie, dupa-amiaza, moarta in locuinta ei. Femeia avea urme de violenta pe corp produse de un obiect taietor-intepator.

Adolescenta de 15 ani din Arges, gasita moarta in casa: Mama ei a fost descoperita cu venele taiate

O adolescenta de 15 ani a fost gasita fara viata in casa, miercuri, de catre tatal ei. Totodata, mama sa a fost descoperita cu venele taiate, aceasta fiind transportata la spital, relateaza Mediafax.

Cluj: Femeie, ucisa de ciobanul care ar fi trebuit sa aiba grija de oile familiei

O femeie de 58 de ani din localitatea Palatca, judetul Cluj, a fost ucisa, miercuri, de catre ciobanul care ar fi trebuit sa aiba grija de oile familiei, relateaza Evenimentul Zilei. Ileana Szekely a fost.

FOTO VIDEO La Curtea de Arges o fetita de 14 ani a fost gasita spanzurata in casa

Tragedie intr-o familie din Curtea de Arges. Astazi de dimineata, fiica mijlocie a ales sa-si punca capat zilelor si s-a spanzurat de clanta de la usa dromitorului. Adolescenta in varsta de 14 ani, eleva la o scoala din municipiul Curtea de Arges, a fost gasita spanzurata in apartamentul in care locuia de catre sora mai mica. Pe o retea de socializare fata spunea ca e extrem de deprimata.

La Curtea de Arges o fetita de 14 ani a fost gasita spanzurata in casa

Tragedie intr-o familie din Curtea de Arges. Luni dimineata, fiica mijlocie a ales sa-si punca capat zilelor si s-a spanzurat de clanta de la usa dromitorului. Adolescenta in varsta de 14 ani, eleva la o scoala din municipiul Curtea de Arges, a fost gasita spanzurata in apartamentul in care locuia de catre sora mai mica. Pe o retea de socializare fata spunea ca e extrem de deprimata.

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )