Libnet.ro
UNICEF

20:00

Clujul a sarbatorit castigarea titlului de Capitala Europeana a Tineretului in 2015

Adevărul Adevărul,
Clujul a sarbatorit castigarea titlului de Capitala Europeana a Tineretului in 2015

Clujul a sarbatorit castigarea titlului de Capitala Europeana a Tineretului in 2015. continuă pe Adevărul

Orasul Cluj-Napoca, desemnat Capitala Europeana a Tineretului in 2015

Municipiul Cluj-Napoca a fost desemnat Capitala Europeana a Tineretului in 2015, datorita documentatiei care sustine investirea in tineret pentru o dezvoltare urbana sustenabila si responsabila, informeaza Mediafax. Titlul de Capitala Europeana de Tineret a fost acordat prima data in anul 2009 orasului Rotterdam, urmand apoi Torino, Anvers, Braga, Maribor si Salonic in 2014.

Cluj a obtinut statutul de Capitala Europeana a Tineretului in 2015

Municipiul Cluj-Napoca a obtinut statutul de Capitala Europeana a Tineretului in 2015, iar primarul Emil Boc este de parere ca acest lucru reprezinta o recunoastere a dimensiunii europene a orasului si.

Orasul Cluj-Napoca, desemnat Capitala Europeana a Tineretului in 2015

Municipiul Cluj-Napoca a fost desemnat Capitala Europeana a Tineretului in anul 2015, datorita documentatiei care sustine investirea in tineret pentru o dezvoltare urbana sustenabila si responsabila, relateaza sursele de presa.

Clujul devine Capitala Europeana a Tineretului.

Statutul de Capitala Culturala a Tineretului va fi acordat Clujului in anul 2015. Clujul este primul oras din Romania care va fi Capitala Europeana a Tineretului in anul 2015. Anuntul a fost facut de primarul Emil Boc, iar pentru a celebra acest titlu, duminica seara au fost organizate un concert Grimus in Piata Unirii, precum si un foc de artificii. Titlul obtinut de Cluj este cel mai important obtinut la nivel continental de un oras romanesc, dupa cel obtinut de Sibiu, care a fost in anul .

Cluj-Napoca, aleasa capitala europeana a tineretului pentru anul 2015

Un juriu format din 9 institutii, de la Maribor, Slovenia, a desemnat Cluj-Napoca capitala europeana a tineretului in anul 2015. Cluj-Napoca a fost urbea aleasa din 12 orase europene, printre care Vilnius, din.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )