Libnet.ro
UNICEF

01:05

CNADNR: Circulatia, redeschisa pe mai multe tronsoane de drumuri nationale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CNADNR: Circulatia, redeschisa pe mai multe tronsoane de drumuri nationale

Update 13:37 Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania anunta ca a fost deschisa circulatia pe DN 2 intre localitatile Urziceni - Buzau, km 68+000 - km 106+790, pentru vehiculele cu masa totala maxima admisa mai mica de 7,5 tone. continuă pe Ziarul Bursa

CNADNR: Circulatia, redeschisa pe mai multe tronsoane de drumuri nationale

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR) anunta ca a fost deschisa circulatia pe DN 23 intre localitatile Focsani - Maicanesti, km 1+100 - km 41+690, pentru toate categoriile de vehicule.

Lista completa a drumurilor inchise. Se circula partial pe A2, restrictii pe mai multe tronsoane din sud-estul tari, porturile din Constanta sunt inchise

Mai multe drumuri nationale, dar si tronsoane din Autostrada Soarelui au fost inchise circulatiei din cauza viscolului si a vizibilitatii reduse, iar pe alte drumuri au fost instituite restrictii de tonaj, potrivit Centrului InfoTrafic. in orele ce urmeaza, este de asteptat sa fie instituite noi restrictii avand in vedere ca, incepand cu ora 6. 00, mai multe judete din sud-estul tarii intra sub avertizare cod portocaliu de ninsori si viscol.

Circulatia este inchisa pe reteaua de drumuri nationale din patru judete

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR) anunta ca, incepand cu ora 14:30, circulatia rutiera este inchisa pe reteaua de drumuri nationale din judetele Calarasi, Braila, Constanta si Tulcea.

Infotrafic: Circulatie intrerupta pe autostrazile A2, A3, A4 si tronsoane din 32 de drumuri nationale

Centrul Infotrafic din Politia Romana a anuntat ca, joi dimineata, circulatia rutiera este in continuare intrerupta pe autostrazile A2, A3, A4 si pe tronsoane din 32 de drumuri nationale din est si.

Circulatie intrerupta pe autostrazile A2, A3, A4 si tronsoane din 32 de drumuri nationale

Circulatia rutiera este intrerupta, joi dimineata, pe autostrazile A2, A3, A4 si pe tronsoane din 32 de drumuri nationale din est si sud-est, informeaza Mediafax .

CNADNR: Circulatia pe doua sectoare de drum de pe DN 2, deschisa pentru vehiculele sub 7,5 tone

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR) anunta ca s-a deschis circulatia pe sectorul de drumul national DN 2, limita judet Buzau - Focsani, km 152+430 - km 180+255 si pe sectorul de drum DN 2 Bucuresti-Urziceni, km 18+000 - km 55+000 pentru vehiculele cu masa totala maxima autorizata mai mica de 7,5 tone.

CNADNR: Circulatia pe A2 Bucuresti - Lehliu, deschisa pentru toate categoriile de vehicule

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR) anunta ca, incepand cu ora 08:30, s-a deschis circulatia pe Autostrada A2 Bucuresti - Lehliu pentru toate categoriile de vehicule, se arata intr-un comunicat de presa.

CNADNR: Circulatia pe sectoarele de drum DN 21 si DN 31 a fost deschisa

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR) anunta ca s-a deschis circulatia pe sectorul de drumul national DN 21, limita judet Slobozia-Calara and si, km 96+800 - km 130+300 si pe sectorul de drum DN 31, Calara and si-Manastirea, km 0+000 - km 32+000.

LIVE TEXT Situatia in tara: Circulatie blocata in continuare pe A2 si A3 si pe 24 de drumuri nationale. Traficul pe autostrada Bucuresti-Pitesti, redeschis

Circulatia rutiera continua sa fie blocata, luni dimineata, din cauza zapezii, pe tronsoane ale autostrazilor A2 Bucuresti - Fetesti si A3 Bucuresti - Ploiesti, precum si pe 24 de drumuri nationale, in timp ce traficul pe autostrada Bucuresti-Pitesti a fost redeschis, scrie agentia Mediafax.

LIVE TEXT Situatia in tara: Circulatie blocata in continuare pe A2 si A3 si pe 24 de drumuri nationale. Traficul pe autostrada Bucuresti-Pitesti, redeschis. Bucurestiul si Ilfovul ies de sub codul galben de viscol si ninsori

Circulatia rutiera continua sa fie blocata, luni dimineata, din cauza zapezii, pe tronsoane ale autostrazilor A2 Bucuresti - Fetesti si A3 Bucuresti - Ploiesti, precum si pe 24 de drumuri nationale, in timp ce traficul pe autostrada Bucuresti-Pitesti a fost redeschis, scrie agentia Mediafax. Ora 09. 00 Meteorologii au emis luni dimineata doua avertizari cod galben si portocaliu pentru ninsori viscolite, valabile pentru 11 judete.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2411 seconds )