Libnet.ro
UNICEF

12:30

Circulatia este inchisa pe reteaua de drumuri nationale din patru judete

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Circulatia este inchisa pe reteaua de drumuri nationale din patru judete

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR) anunta ca, incepand cu ora 14:30, circulatia rutiera este inchisa pe reteaua de drumuri nationale din judetele Calarasi, Braila, Constanta si Tulcea. continuă pe Ziarul Bursa

Circulatie inchisa pe A2 intre Lehliu si Fetesti. Alte noua drumuri nationale din sapte judete au fost blocate

Circulatia este in continuare inchisa, marti, pe tronsonul Lehliu - Fetesti al autostrazii A2 si pe noua drumuri nationale din judetele Braila, Constanta, Ialomita, Tulcea, Buzau Vrancea si Galati, potrivit Centrului Infotrafic.

Infotrafic: Circulatie inchisa pe A2 Lehliu-Fetesti si pe noua drumuri nationale din sapte judete

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza, potrivit datelor primite de la structurile teritoriale de politie, ca traficul rutier este in continuare intrerupt, marti la pranz, din.

Vrancea: Doua drumuri nationale si opt judetene, inchise; opt sate sunt inca izolate.

Doua drumuri nationale si alte opt drumuri judetene continua sa fie inchise si marti, in judetul Vrancea, unde locuitorii a opt sate sunt inca izolati din cauza zapezii, transmite Mediafax. Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Vrancea, Cristina Duta, la ora transmiterii acestei stiri in Vrancea circulatia este inchisa in continuare pe doua drumuri nationale - DN 23 B Maicanesti Ciorasi si DN 2 N, pe sectorul Dumbraveni .

Cele patru drumuri nationale din zona de sud a judetului Vrancea, iNCHISE dupa instituirea Codului Rosu de viscol

Cele patru drumuri nationale din zona de sud a judetului Vrancea au fost inchise, ca urmare a emiterii Codului Rosu de viscol si ninsori. Masura de inchidere a drumurilor a fost luata in cadrul Comitetului.

Braila: 4 drumuri nationale inchise, locuitorii din 12 comune izolati.

Patru din cele cinci drumuri nationale din judetul Braila, precum si 13 drumuri judetene sunt inchise, luni dimineata, din cauza zapezii, fiind izolate 12 comune cu 20 de sate apartinatoare, in timp ce opt localitati sunt nealimentate cu energie electrica, transmite Mediafax. Prefectul judetului Braila, Gheorghi Obreja, a declarat, luni, DN 23 Braila-Focsani, DN 22 Braila-Ramnicu Sarat, DN 21 Braila-Slobozia si DN 2 B Braila-Buzau sunt blocate. El a precizat ca DN 22 B Braila-Galati Dig a fost .

Autostrazile A2, A3 si 18 drumuri nationale sunt inchise. Pe alte 15 este restrictionat traficul greu

Traficul rutier este in continuare inchis pe autostrazile A2 Bucuresti - Fetesti si A3 Bucuresti - Ploiesti, precum si pe 18 drumuri nationale din sapte judete, iar pe alte 15 drumuri sunt restrictii pentru.

InfoTrafic: Circulatie intrerupta pe A2, A3 si tronsoane din 27 de drumuri nationale

Traficul rutier este intrerupt miercuri dupa-amiaza seara, din cauza conditiilor meteo, pe A2, A3 si tronsoane din 27 de drumuri nationale din sud-est, informeaza Centrul InfoTrafic din Inspectoratul General.

InfoTrafic: Circulatie intrerupta pe A2, A3 si tronsoane din 27 de drumuri nationale

Traficul rutier este intrerupt miercuri dupa-amiaza seara, din cauza conditiilor meteo, pe A2, A3 si tronsoane din 27 de drumuri nationale din sud-est, informeaza Centrul InfoTrafic din Inspectoratul General.

Circulatie intrerupta pe A2, A3 si tronsoane din 27 de drumuri nationale

Update 16. 41 - Traficul rutier este intrerupt miercuri dupa-amiaza seara, din cauza conditiilor meteo, pe A2, A3 si tronsoane din 27 de drumuri nationale din sud-est, informeaza Centrul InfoTrafic din.

Sectia Drumuri Nationale Valcea face deszapezire cu 100 de oameni si utilaje inchiriate

Sectia Drumuri Nationale SDN) Valcea dispune de 83 de utilaje inchiriate din care 64 sunt inchiriate. Institutia are doar 100 de angajati, personal insuficient pentru a actiona pe toate cele 3 drumuri nationale din judet.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )