Libnet.ro
UNICEF

15:00

CNAIR continua anul acesta lucrarile de reabilitare pe DN 76 Deva Oradea

Hotnews Hotnews,
 CNAIR continua anul acesta lucrarile de reabilitare pe DN 76 Deva Oradea

CNAIR continua anul acesta lucrarile de reabilitare pe DN 76 Deva Oradea), lucrarile la tronsonul 5 Stei Beius), in lungime de 31 km, urmand sa reinceapa pe 15 martie, odata cu inceperea sezonului de constructii, informeaza compania, citata de Mediafax. continuă pe Hotnews

Consiliul Fiscal: Deficitul bugetar va ajunge la 3,5% din PIB, anul acesta, in conditiile unor politici publice neschimbate

Ultima varianta a bugetului pe 2019 prevede cheltuieli mai mari cu peste 2 miliarde lei, ca urmare a introducerii alocatiilor copiilor urcand deficitul, potrivit Ministerului Finantelor, la 2,76% din PIB. Totusi, Consiliul Fiscal este de parere ca deficitul va depasi 3% din PIB, anul acesta, avand in vedere veniturile si cheltuielile prognozate, daca politicile publice nu se schimba.

Noi promisiuni la Primaria Chisinau: 5 pasaje subterane vor fi reparate anul acesta

Primaria capitalei isi propune sa repare, anul acesta, 4-5 pasaje subterane, inclusiv trecerea subterana de pe viaduct, din preajma Spitalului Clinic Municipal nr. Bugetul planificat este de 10 milioane de lei, transmite IPN.

IN IANUARIE, ANUL ACESTA: Piata neagra a tigaretelor a crescut cu 17,3%

Piata neagra a tigaretelor a avansat, in ianuarie, anul acesta, la 17,3% din totalul consumului, cu 1,9 puncte procentuale p. p. ) mai mult fata de noiembrie 2018.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,199 seconds )