Libnet.ro
UNICEF

01:05

Coalitia de centru-stanga se afla pe primul loc, in urma alegerilor legislative din Muntenegru

Adevărul Adevărul,
Coalitia de centru-stanga se afla pe primul loc, in urma alegerilor legislative din Muntenegru

Coalitia de centru-stanga aflata la putere, formata in jurul Partidului Democratic al Socialistilor DPS) condus de catre Milo Djukanovici, se afla pe primul loc in urma alegerilor legislative de duminica din Muntenegru, potrivit unui exit-poll realizat de Universitatea din Podgorita, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Opozitia de stanga, pe primul loc dupa primul tur al alegerilor legislative din Lituania - ...

Opozitia de stanga se claseaza pe primul loc in urma primului tur al alegerilor legislative, duminica, in Lituania, cu 19,8% din voturi pentru Partidul Muncii si 17,8% pentru Partidul Social Democrat, potrivit unui exit-poll realizat de Institutul RAIT pentru agentia de presa BNS, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Partidul Conservator condus de premierul Andrius Kubilius, aflat la putere de patru ani, a obtinut 16,7%, un rezultat mai bun decat al aliatului sau, Miscarea Liberala 8,5%), dar .

Alegeri in Lituania Opozitia de stanga, pe primul loc dupa primul tur al scrutinului legislativ - exit-poll

Opozitia de stanga se claseaza pe primul loc in urma primului tur al alegerilor legislative, duminica, in Lituania, cu 19,8% din voturi pentru Partidul Muncii si 17,8% pentru Partidul Social Democrat, potrivit unui exit-poll realizat de Institutul RAIT pentru agentia de presa BNS, anunta Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2345 seconds )