Libnet.ro
UNICEF

12:00

Coalitia pentru Dezvoltarea Romaniei sustine introducerea consolidarii fiscale pentru grupurile de firme cu capital autohton

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Coalitia pentru Dezvoltarea Romaniei sustine introducerea consolidarii fiscale pentru grupurile de firme cu capital autohton

In contextul dezbaterilor parlamentare pe marginea proiectului de rescriere a Codului Fiscal si a Codului de Procedura Fiscala, Coalitia pentru Dezvoltarea Romaniei CDR) a transmis un pachet complex de amendamente reiterand prioritatile sustinute in perioada de consultari publice organizate de Ministerul Finantelor Publice. continuă pe Ziarul Bursa

CDR sustine introducerea consolidarii fiscale pentru grupurile de firme cu capital autohton

In contextul dezbaterilor parlamentare pe marginea proiectului de rescriere a Codului Fiscal si a Codului de Procedura Fiscala, Coalitia pentru Dezvoltarea Romaniei CDR) a transmis un pachet complex de amendamente reiterand prioritatile sustinute in perioada de consultari publice organizate de Ministerul Finantelor Publice.

AUDIO Jiru, Finante: Viitoarea banca de dezvoltare, EximBank, va fi orientata spre creditul pentru dezvoltarea sectorului universitar privat, acele student loans, dar si al fermierilor si IMM-urilor

Ministerul Finantelor Publice vrea sa lanseze la finele lunii proiectul de lege pentru transformarea EximBank in banca de dezvoltare, care ar putea deveni functionala in 3-4 luni de la promovarea legii, statul suplimentand capitalul de risc al bancii, potrivit secretarului de stat MFP Enache Jiru. Am promovat la inceputul lunii martie un Memorandum pentru transformarea EximBank in banca de dezvoltare. Am studiat mai multe modele din tarile vecine; ne apropiem cel mai mult de modelul polonez. Speram ca la sfarsitul lunii mai sa venim cu un proiect de lege care va modifica statutul EximBank si care va pune bazele unei banci de dezvoltare. ) Mergem putin spre modelul de dezvoltare al creditului pentru studenti- pentru dezvoltarea sectorului universitar privat, dar si al fermierilor si al IMM-urilor, a declarat Enache Jiru intr-o conferinta organizata de Consiliul Patronatelor Bancare din Romania CPBR).

Consiliul Consultativ al ministrilor de Interne face un apel pentru intrarea Romaniei in Schengen

Consiliul Consultativ al Ministerului Afacerilor Interne, format din fosti ministri de Interne ai Romaniei, va transmite Consiliului Justitie si Afaceri Interne JAI) un apel pentru intrarea Romaniei in spatiul Schengen, precum si o scrisoare, in acest sens, catre toti ministrii de interne din statele membre ale Uniunii Europene.

Solutie pentru ca premiile la Loteria bonurilor fiscale sa fie mai valoroase. Ce propune ministrul Finantelor

O solutie pentru ca premiile la Loteria bonurilor fiscale sa fie mai valoroase este ca, pentru toate bonurile castigatoare aferente unei luni, sa fie selectati doar 100 de castigatori, astfel incat suma .

Ministrul de Interne a lansat un apel pentru intrarea Romaniei in spatiul Schengen

Vicepremierul Gabriel Oprea si zece fosti ministri de Interne au transmis astazi un apel Consiliului JAI si o scrisoare catre toti ministrii de Interne din Uniunea Europeana, in care cer intrarea Romaniei in.

Comisia Europeana are vesti bune pentru economia Romaniei in 2015 si 2016

Comisia Europeana a imbunatatit marti estimarile de crestere economica a Romaniei, cu 0,1 puncte procentuale, la 2,8% pentru 2015 si cu 0,4 puncte, la 3,3% pentru 2016, datorita consumului intern solid si revenirii investitiilor, potrivit prognozei de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2554 seconds )