Libnet.ro
UNICEF

08:00

Coca-Cola renunta la fabrica de imbuteliere din Republica Moldova

Adevărul Adevărul,
Coca-Cola renunta la fabrica de imbuteliere din Republica Moldova

Fabrica de imbuteliere Coca-Cola din Republica Moldova isi inceteaza activitatea, reprezentantii companiei precizand ca decizia a fost luata in urma analizei infrastructurii detinute de fabrica si este parte a strategiei companiei de eficientizare si dezvoltare. continuă pe Adevărul

VIDEO Cele mai frumoase conace din Republica Moldova

Echipa SkyDrive au realizat inca un spot video cu top zece cele mai frumoase conace boieresti din Republica Moldova.

UE a lansat un proiect pentru evaluarea administratiei publice din Republica Moldova

Uniunea Europeana a lansat proiectul SIGMA pentru evaluarea administratiei publice din Republica Moldova, astazi, 23 septembrie.

Romania continua sa sustina domeniul Educatiei din Republica Moldova. Va oferi alte 5 milioane de euro pentru modernizarea gradinitelor

Guvernul Romaniei va oferi Republicii Moldova 5 milioane de euro pentru modernizarea gradinitelor din Republica Moldova, decizia fiind luata astazi in cadrul sedintei comune de la Constanta a guvernelor de la Bucuresti si Chisinau.

Oferta Erasmus+ pentru studentii din Republica Moldova. Cum pot ajunge tinerii in universitatile europene

Studentii din Republica Moldova isi pot face studiile de licenta, de masterat sau doctorat peste hotarele tarii si sa primeasca o bursa de pana la 1. 000 de euro cu ajutorul programului Erasmus+ implementat de Uniunea Europeana. Tinerii pot petrece de la trei luni pana la doi ani intr-o tara straina in functie de tipul studiilor pe care le efectueaza.

Lideri antiromani din Republica Moldova

Republica Moldova si-a obtinut independenta fata de URSS in anul 1991. Romania a fost primul stat care a recunoscut acest lucru. Peste ani, s-a vorbit tot mai mult despre faptul ca manifestatiile de la inceputul crearii statului Republica Moldova ar fi fost momentul prielnic pentru reunirea cu Romania.

Ardezia, interzisa in Republica Moldova. Ministrul Mediului a adus azbest la Guvern

Importul, producerea, comercializarea si pastrarea articolelor care contin azbest, cum ar fi foliile de ardezie cu care sunt acoperite majoritatea imobilelor din Republica Moldova, va fi interzis in Republica Moldova.

Iepurii de camp si pasarile acvatice nu vor fi vanate in 2015-2016 in Republica Moldova. Vanatorii nu sunt de acord

Ministerul Mediului a hotarat ca vanarea pasarilor acvatice si a iepurilor de camp ramane interzisa in sezonul de vanatoare 2015-2016, chiar daca vanatorii din Republica Moldova au solicitat revizuirea acestei hotarari, aprobata la 12 august, 2015.

Dusa a semnat o intelegere cu Republica Moldova in domeniul standardizarii militare

Ministrul apararii nationale, Mircea Dusa si omologul sau din Republica Moldova Anatolie Salaru au semnat ieri, la Neptun, in judetul Constanta, intelegerea tehnica de colaborare in domeniul standardizarii militare intre Ministerul Apararii al Republicii Moldova si Ministerul Apararii Nationale din Romania, potrivit unui comunicat remis redactiei.

Guvernul cauta bani pentru transferarea depozitelor in valuta din bancile furate. Initiativa ar putea baga Republica Moldova in faliment

Ministerul Finantelor din Republica Moldova vrea sa modifice Legea privind datoria publica si garantiile de stat. Autoritatile intentioneaza sa plaseze pe piata interna valorile mobiliare de stat si in valuta straina, nu doar in moneda nationala, pentru a reduce deficitul bugetar, dar si pentru a asigura mecanismul de transfer al depozitelor in valuta de la bancile furate in alte banci. Expertii sustin ca proiectul prezinta mai multe riscuri.

FMI va negocia semnarea unui nou acord cu Republica Moldova dupa numirea unui nou sef la BNM

Premierul Valeriu Strelet a anuntat, astazi, in cadrul unui briefing de presa, ca Fondul Monetar International Monetar va demara negocierile pentru un nou memorandum cu Republica Moldova dupa ce va fi desemnata o noua conducere la Banca Nationala a Moldovei BNM).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )