Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cocos: Nu am fugit din tara, am plecat intr-o calatorie de afaceri pentru 10 zile

România Liberă România Liberă,
Cocos: Nu am fugit din tara, am plecat intr-o calatorie de afaceri pentru 10 zile

Omul de afaceri Dorin Cocos a declarat ca nu a fugit din tara, ci se afla intr-o calatorie de afaceri din care se intoarce saptamana aceasta, potrivit B1. ro. Declaratiile apar in urma absentei sale la pechezitiile facute in dosarul Microsoft-EADS. continuă pe România Liberă

Dorin Cocos, pentru EVZ: N-am fugit din tara, am plecat legal acum 10 zile si ma intorc saptamana viitoare

Omul de afaceri Dorin Cocos, pe care procurorii anticoruptie nu l-au gasit la domiciliu pentru perchezitii in cursul descinderilor din dosarul Microsoft, a declarat vineri pentru Evenimentul zilei ca nu a fugit din tara, ci a plecat legal in urma cu zece zile intr-o calatorie de afaceri, planificata anterior, si ca se intoarce saptamana viitoare. El a explicat ca a discutat la telefon cu cei care au efectuat pechezitia si le-am indicat locurile unde tineam actele de care erau interesati.

Dorin Cocos: Nu am fugit din tara, am plecat intr-o calatorie de afaceri pentru 10 zile

Dorin Cocos a dat primele declaratii dupa pechezitiile facute in dosarul Microsoft-EADS, in urma carora procurorii nu l-au gasit la domiciliu. M-au sunat o multime de oameni in cursul zilei de azi ca sa.

Dorin Cocos sustine ca nu a fugit din tara

Dorin Cocos sustine ca nu a fugit din tara, desi este de negasit de cand a izbucnit scandalul Microsoft. Fostul sot al Elenei Udrea a declarat pentru evz. ro ca se afla in strainatate, dar nu precizeaza.

UPDATE Dosarul privatizarilor strategice: Codrut Seres si Zsolt Nagy, sub control judiciar. Kerekes, arestat preventiv in lipsa, dupa ce acesta a plecat din tara

Completul ICCJ care judeca dosarul privatizarilor strategice a stabilit, miercuri, masura controlului judiciar in cazul fostului ministru Codrut Seres si al altor trei inculpati, in timp ce pentru Gabor Kerekes, care este plecat din tara, a fost emis un mandat de arestare preventiva in lipsa, informeaza Mediafax.

Un inculpat din dosarul privatizarilor strategice a plecat din tara

Gabor Kerekes, judecat in dosarul privatizarilor strategice si pus sub control judiciar, a plecat din tara si a trimis instantei un email in care a aratat ca merge in Germania. ICCJ urmeaza sa decida daca va fi arestat preventiv, dar si daca Seres si.

Un inculpat din dosarul privatizarilor strategice, aflat sub control judiciar, a plecat din tara

Gabor Kerekes, judecat in dosarul privatizarilor strategice, a plecat din tara, desi se afla sub control judiciar, si a trimis instantei un email in care a aratat ca merge in Germania, ICCJ urmand sa decida daca va fi arestat preventiv, dar si daca Seres si Nagy vor sta in arest la domiciliu, potrivit surselor din presa.

Burse pentru avocatura: 200 de euro lunar pentru studentii a trei facultati de drept din tara

Studentii din anii terminali ai Facultatii de Drept a Universitatii din Bucuresti, respectiv ai Universitatii A. Cuza din Iasi si Babes-Bolyai din Cluj vor primi patru burse in valoare de 200 de euro lunar.

Productia industriala din zona euro, intr-un declin mai mare decat asteptarile

Productia industriala din zona euro a scazut peste asteptari in august, in principal din cauza declinului productiei de bunuri de capital utilizate la investitii, anunta Eurostat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )