Libnet.ro
UNICEF

21:30

Cod galben de ceata in Bucuresti, Ilfov si Ialomita

Antena3 Antena3,
Cod galben de ceata in Bucuresti, Ilfov si Ialomita

Capitala si judetele Ilfov si Ialomita sunt, miercuri dimineata, sub avertizare cod galben de ceata, pe drumurile nationale si pe autostrada A2 vizibilitatea fiind redusa local sub 200 de metri si izolat sub. continuă pe Antena3

ANM: Cod galben de ceata in Ialomita, Ilfov, pe drumurile nationale aferente si A2

ANM a emis miercuri dimineata o avertizare cod galben de ceata pentru Zona Muntilor Fagaras, Valea Oltului si Culoarul Rucar Bran, dar si judetele Ialomita, Ilfov si zona periferica a municipiului.

METEO. Cod galben de vant pentru la munte. Ceata pe A2.

Meteorologii au emis, miercuri dimineata, cod galben de vant pentru zonele Muntilor Fagaras, Valea Oltului si Culoarul Rucar Bran. Potrivit ANM, se vor semnala intensificari ale vantului care vor atinge si depasi la rafala 80-90 km/h, Transport de zapada in zona Balea Lac. Avertizarea este valabila pana sla ora 11. 00 Pana la ora 10,. 30 este in vigoare o avertizare cod galben de ceata pentru judetele Ialomita, Ilfov si zona periferica a municipiului Bucuresti, inclusiv drumurile nationale si .

METEO Cod galben de vant si de ceata pentru mai multe judete din tara. Se circula greu pe A2

Meteorologii au emis miercuri mai multe avertizari de Cod galben de ceata pentru opt judete din tara, valabila si pentru A2 Bucuresti - Constanta. Mai mult, a fost emisa si o avertizare de vant. in zona Balea Lac zapada va fi viscolita.

ANM: Cod galben de vijelii in Brasov

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, miercuri dupa-amiaza, o atentionare cod galben de vijelie valabila pentru judetul Brasov. Astfel, in intervalul 14:15 si 17:15, in sudul judetului se vor.

Cod galben de vant puternic in 13 judete din Transilvania si Moldova, pana la ora 19.00

Mai multe judete din Transilvania si Moldova se afla duminica, pana la ora 19. 00, sub avertizare de cod galben de vant puternic, anunta Centrul Meteorologic Regional Transilvania - Sud, citat de Agerpres.

UPDATE: Avertizarea COD GALBEN DE VANT PUTERNIC a fost extinsa

UPDATE: Avertizarea cod galben de vant puternic a fost extinsa pana la ora 19:00. De asemenea, au fost adaugate in avertizare si mai multe zone din Moldova. Mai exact, sunt vizate Botosani, Iasi, Vaslui, Suceava.

Cod galben de vant puternic in cinci judete din Transilvania

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis duminica doua atentionari cod galben de vant puternic pentru cinci judete din Transilvania, valabile in urmatoarele ore. Potrivit meteorologilor, intre.

METEO Cod galben de vant pentru mai multe judete. Cum va fi vremea in urmatoarele doua zile

Mai multe judete se afla luni sub Cod galben de vant care in unele zone, la rafala, ar putea atinge si depasi 70 de kilometri pe ora. Cu toate acestea, meteorologii au anuntat ca pana la sfarsitul saptamanii vom avea parte de temperaturi peste valorile normale ale acestei perioade.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )