Libnet.ro
UNICEF

08:30

Cod galben de ceata pentru 16 judete, valabil pana luni noapte

Adevărul Adevărul,
Cod galben de ceata pentru 16 judete, valabil pana luni noapte

Meteorologii au emis, luni seara, atentionari nowcasting pentru 16 judete, unde se semnaleaza ceata care determina reducerea vizibilitatii. Codul galben de ceata este in vigoare pana luni noapte, la ora 2. continuă pe Adevărul

Cod galben de ceata in municipiul Bucuresti si in 15 judete, in urmatoarele ore; circulatia rutiera este afectata de vizibilitatea redusa

Meteorologii au emis, duminica, mai multe avertizari cod galben de ceata care vizeaza municipiul Bucuresti si 15 judete. in unele zone pana la ora 8. 00, iar in altele pana la ora 10. 00, este ceata densa ce reduce vizibilitatea in unele locuri chiar sub 50 de metri. Circulatia rutiera este afectata pe mai multe artere rutiere.

Alerta meteo! Cod galbende ceata in noua judete

Meteorologii au emis atentionari de cod galben de ceata, pentru noua judete din sudul si nord-estul tarii. Ceata scade vizibilitatea sub 50 de metri, pe mai multe drumuri nationale. Potrivit.

Cod galben de ceata in Moldova. Ce trebuie sa faca soferii ca sa ajunga cu bine la destinatie

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, sambata dimineata, o avertizare cod galben de ceata valabila pentru judetele Moldovei. Avertizarea este valabila pentru judetele Suceava, Bacau, Neamt si Botosani.

Cod galben de ceata in Moldova si Muntenia

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, sambata, o serie de avertizari nowcasting Cod galben de ceata, valabile in zone din Moldova si Muntenia.

Cod galben de ceata in Baragan. ANM: Este posibil sa apara chiciura si fulguieli

Meteorologii au emis, vineri, mai multe avertizari nowcasting de ceata care va determina scaderea vizibilitatii in unele locuri sub 50 de metri. Sunt vizate 14 judete din intreaga tara, printre care si Calarasi, iar in unele locuri poate aparea chiciura si fulguieli.

Un cod GALBEN de VREME REA loveste Romania. Anuntul facut de meteorologi

Administratia Nationala de Meteorologie a emis atentionari de cod galben de ceata pentru mai multe regiuni din tara. Acesta va fi valabil pana la ora 20:00 si va afecta 12 judete. Astfel, mai multe.

Atentionare meteo!Cod galben de ceata cu vizibilitate scazuta in sapte judete

Administratia Nationala de Meteorologie aemis, sambata, o avertizare cod galben de ceata, valabila pentru sapte judete, pana la ora 23. Potrivit meteorologilor, este cod galben de ceata zonele.

Atentionare meteo!Cod galben de ceata cu vizibilitate scazuta in 12 judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis atentionari nowcasting Cod galben de ceata valabile pana duminica, la ora 20:00, in mai multe localitati din 12 judete din Transilvania, Moldova,.

ANM: Mai mult de jumatate din tara se afla sub Cod galben de ceata si vizibilitate redusa

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, duminica dimineata, mai multe atentionari Cod galben de ceata si vizibilitate redusa, valabile in orele urmatoare in 28 judete din Moldova, Transilvania, Muntenia si Dobrogea.

ANM: Cod galben de ceata in judete din Transilvania, Moldova si Muntenia, sambata dimineata

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, sambata, o serie de avertizari nowcasting Cod galben de ceata, valabile in zone din Transilvania, Moldova si Muntenia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )