Libnet.ro
UNICEF

21:00

Cod galben de inundatii pentru rauri din nordul si vestul tarii, pana marti

B1 B1,
Cod galben de inundatii pentru rauri din nordul si vestul tarii, pana marti

Hidrologii au emis luni un cod galben de inundatii pentru mai multe rauri din nordul si vestul tarii, valabil incepand de luni, ora 13:00, pana marti, ora 14:00. Bazinele hidrografice vizate sunt Viseu, Iza,. continuă pe B1

INHGA: COD GALBEN de inundatii pe rauri din SATU MARE si MARAMURES pana la ora 22.00

Potrivit unei atentionari emise de Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a ApelorRauri raurile din judetele Satu Mare si Maramures se afla duminica, in intervalul orar 16. 00, sub atentionare cod galben de inundatii.

VIDEO. COD GALBEN de inundatii pe rauri din SATU MARE si MARAMURES

Potrivit unei atentionari emise de Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a ApelorRauri raurile din judetele Satu Mare si Maramures se afla duminica, in intervalul orar 16. 00, sub atentionare cod galben de inundatii.

Cod galben de inundatii in judetele Maramures, Salaj si Bistrita-Nasaud

Hidrologii au emis duminica o avertizare Cod galben de inundatii, pana la ora 20. 00, valabila pentru rauri din judetele Maramures, Salaj si Bistrita-Nasaud.

Dupa ploi, inundatii! Hidrologii au emis atentionare cod galben de inundatii

La numai doua ore dupa ce meteorologii au emis o avertizare cod galben de precipitatii abundente in nord-vestul si centrul tarii, hidrologii vin cu propriile prognoze nefavorabile, emitand si ei o atentionare cod galben valabila, aproximativ, in aceleasi zone.

Cod Galben de inundatii in trei bazine hidrografice din Maramures, Salaj si Bistrita-Nasaud

Trei bazine hidrografice sunt vizate, duminica, de o atentionare Cod Galben de inundatii, valabila pana la orele 20. 00, cu posibile depasiri ale Cotelor de atentie, conform prognozei Institutului National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA).

INHGA: Cod galben de inundatii pe rauri din Satu Mare si Maramures

Rauri din judetele Satu Mare si Maramures se afla duminica, in intervalul orar 16. 00, sub cod galben de inundatii, potrivit unei atentionari emise de Institutul National de Hidrologie si Gospodarire.

COD GALBEN de inundatii. Vezi zonele vizate si prognoza meteo

Hidrologii au prelungit codul galben de inundatii pe rauri din judetele Maramures, Bistrita-Nasaud, Salaj, Caras-Severin, Timis, Hunedoara, Alba, Cluj, Suceava si Neamt, unde pana marti se pot produce.

Codul galben de INUNDATII pentru judetele Maramures, Salaj si Bistrita-Nasaud, prelungit

Codul galben de inundatii emis duminica pentru rauri din judetele Maramures, Salaj si Bistrita-Nasaud a fost prelungit pana luni la ora 2. 00 de Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor.

COD GALBEN de inundatii. Vezi zonele vizate

Rauri din judetele Maramures, Salaj si Bistrita-Nasaud se afla duminica, pana la ora 20. 00, sub cod galben de inundatii, potrivit unei atentionari emise de Institutul National de Hidrologie si.

Avertizare cod galben de ploi si vant puternic pentru 11 judete din nordul si vestul tarii (FOTO)

Unsprezece judete din nordul si vestul tarii sunt, de luni pana marti dimineata, sub avertizare cod galben de ploi, iar de marti dimineata pana miercuri dimineata, temperaturile vor scadea accentuat.

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )