Libnet.ro
UNICEF

21:30

Cod galben de NINSORI, polei si vant in zece judete din est

Antena3 Antena3,
Cod galben de NINSORI, polei si vant in zece judete din est

Zece judete din estul tarii se afla, marti seara, sub cod galben de ninsori, polei si vant, in Bacau, Vaslui, Vrancea si Galati urmand sa se depuna un strat de zapada de aproximativ 10 centimetri, potriv. continuă pe Antena3

Cod galben de ninsori, polei si vant in zece judete din est.

Zece judete din estul tarii se afla, marti seara, sub cod galben de ninsori, polei si vant, in Bacau, Vaslui, Vrancea si Galati urmand sa se depuna un strat de zapada de aproximativ 10 centimetri, potrivit unor atentionari nowcasting emise de Administratia Nationala de Meteorologie ANM). Tot in judetele Bacau, Vaslui, Vrancea si Galati, unde codul galben este valabil pana miercuri la 2. 00, sunt asteptate intensificari temporare ale vantului de 40-50 km/h, spulberand zapada, si polei, pe arii .

ANM: Cod galben de polei pentru sapte judete

Meteorlogii au lansat, marti dimineata, un cod galben de polei pentru sapte judete din tara, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). Codul a intrat in vigoare la ora 08:00 si va expira la o.

Cod galben de ninsori, polei si vant in opt judete din estul tarii

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, marti seara, doua noi avertizari cod galben de ninsori, polei si vant, valabile pentru opt judete din estul tarii. Astfel, pana miercuri la ora 02:00 sunt.

AVERTIZARE Cod galben de ceata si de polei pentru mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, marti, doua avertizari de Cod galben, una de polei si una de ceata, valabile pentru mai multe judete din tara.

Ninge abundent la Suceava. Cod galben de viscol si polei

Ninge abundent, incepand de luni dimineata, pe intreaga suprafata a judetului Suceava. Autoritatile au emis o atentionare de cod galben de ninsoare, vant si polei.

Avertizari de ceata si polei pentru 11 judete din Transilvania si Moldova.

11judete din Transilvania si Moldova se afla sub cod galben de ceata si polei, conform Agerpres. Potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie, intre orele 8,05 si 11,00, local in judetele Harghita, Alba si Covasna, precum si pe drumurile nationale si europene aferente, inclusiv in municipiul Miercurea Ciuc, se va semnala ceata, care va determina o vizibilitate redusa sub 200 de metri si, izolat, sub 50 de metri. De asemenea, intre orele 8,00 si 14,00, local in judetele Suceava, Botosani, .

Cod galben de ceata si burnita in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis mai multe avertizari de cod galben de ceata, valabile pentru cateva judete din tara.

Avertizare cod galben de ceata pentru patru judete

Meteorologii au emis, marti dimineata, o avertizare cod galben de ceata pentru patru judete din tara, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). Avertizarea este valabila pentru intervalul.

ANM: Cod galben de ceata pentru sase judete

Meteorologii au emis, luni dimineata, o avertizare cod galben de ceata pentru sase judete din tara, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). Avertizarea este valabila intre orele 09:00 si.

Cod galben de ceata, polei si vant, in sud-estul si vestul tarii.

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare cod galben de ceata si o avertizare cod galben de vant valabile luni dimineata in zone din sud-estul, respectiv vestul tarii, conform Mediafax. In intervalul orar 7:10 - 9:00, se vor semnala polei si ploaie slaba local in judetul Botosani, inclusiv pe drumurile nationale si europene. In zona Clisura, zonele de deal si Muntii Banatului din judetul Caras-Severin, zonele de deal din judetul Arad si in jumatatea sudica a judetului Timis, .

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )