Libnet.ro
UNICEF

18:01

COD GALBEN de PLOI SI NINSORI in 11 judete din tara

Antena3 Antena3,
COD GALBEN de PLOI SI NINSORI in 11 judete din tara

Unsprezece judete din nordul, nord-estul si centrul tarii sunt vineri, pana la ora 23. 00, sub avertizare cod galben de ploi si ninsori, in celelalte 13 judete atentionarea cod galben fiind. continuă pe Antena3

VIDEO Vremea se raceste accentuat. Meteorologii au emis cod galben de ploi pentru 25 de judete, valabil joi si vineri

Administratia Nationala de Meteorologie a emis doua avertizari cod galben de ploi pentru mai multe judete din tara, valabile de miercuri de la ora 21. 00 pana vineri la ora 23. De miercuri de la ora 21. 00 pana joi la ora 23. 00 se vor inregistra ploi insemnate cantitativ si o racire accentuata a vremii. In judetele Timis, Caras-Severin, Hunedoara, Mehedinti, Gorj, Valcea, Arges si Sibiu va ploua, iar cantitatile de apa vor depasi 20. 25 l/mp si izolat 40. 60 l/mp. In Muntii Banatului si in vestul Carpatilor Meridionali vor fi si precipitatii sub forma de lapovita sau ninsoare.

COD PORTOCALIU si COD GALBEN pe mai multe rauri din tara

Rauri din judetele Maramures si Satu Mare se afla, pana vineri la ora 16. 00, sub cod galben, potrivit actualizarii unei avertizari emise de Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA),.

UPDATE Cod galben de ploi pana vineri, in mai multe judete din tara. La munte si in Moldova sunt asteptate ninsori

Sud-estul tarii se afla, de miercuri seara si pana joi dimineata, sub Cod galben de ploi iar vremea va trece printr-o racire accentuata. Mai mult, incepand de joi seara, avertizarea de Cod galben se va extinde la mai multe judete din tara, fiind anuntate cantitati de precipitatii ce vor depasi 30 de litri pe metru patrat. Specialistii au anuntat ca in zonele de munte si in nordul Moldovei sunt asteptate ninsori.

Cod galben de ninsori in trei judete din nordul tarii, valabil pana vineri la ora 23.00 (FOTO)

Meteorologii au impus o avertizare cod galben de ninsori in trei judete din nordul tarii. Astfel, pana vineri seara, la ora 23. 00, in judetele Botosani, Suceava si Neamt, precum si in zona de munte a.

Codul galben de ploi, restrans vineri la 11 judete din nord-estul tarii

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a restrans, vineri dimineata, avertizarea cod galben de precipitatii mixte si racire accentuata a vremii la 11 judete din jumatatea de nord a Moldovei si zona Carpatilor Orientali. Atentionarea, valabila pana vineri seara, la ora 23. 00, vizeaza judetele Maramures, Bistrita-Nasaud, Mures, Harghita, Covasna, Suceava, Neamt, Bacau, Vrancea, Botosani si Iasi.

Codul galben de ploi si vant si vreme rea, restrans la 11 judete. Cod galben de NINSORI in judetele Botosani, Suceava si Neamt

Meteorologii au anuntat ca au restrans avertizarea cod galben de ploi, la 11 judete. Astfel, pana la ora 23. 00 va ploua abundent in nordul Moldovei si la munte. Anterior, codul era valabil pentru 23 de judete.

COD GALBEN DE VANT pentru sudul tarii, inclusiv Bucuresti

Directorul ANM, Ion Sandu, a explicat, in cadrul comandamentului de urgenta al Guvernului, ca in afara de codul galben de lapovita, ploi si ninsori pentru 11 judete din nordul tarii, va mai intra in vigoare.

Cod galben de ploi si vreme rea pentru mai multe judete din tara

O atentionare meteorologica de vreme rea este in vigoare joi, pana la ora 23. in acest interval va ploua insemnat cantitativ, iar vremea se va raci accentuat.

Cod galben de ploi in Valcea. in nordul judetului, cantitatea de precipitatii a fost de 60 de litri pe metrul patrat

Valcea se afla sub atentionare de cod galben de ploi pana la ora 23. Noaptea trecuta, cel mai mult a plouat in localitatile Malaia, Voineasa, si Vaideeni.

Codul galben de ploi si vant si ninsori, restrans la 11 judete

Meteorologii au anuntat ca au restrans avertizarea cod galben de ploi, la 11 judete. Astfel, pana la ora 23. 00 va ploua abundent in nordul Moldovei si la munte. Anterior, codul era valabil pentru 23 de judete.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2649 seconds )