Libnet.ro
UNICEF

01:05

Noua avertizare cod galben de ninsori si viscol pentru sud-estul tarii

Hotnews Hotnews,
 Noua avertizare cod galben de ninsori si viscol pentru sud-estul tarii

Meteorologii au emis o noua avertizare cod portocaliu de ninsori si viscol pentru 14 judete si Capitala din sud-estul tarii, valabila miercuri 29 ianuarie, intre orele 06. Alte 11 judete se afla sub avertizare cod galben. continuă pe Hotnews

UPDATE Noua avertizare cod portocaliu de ninsori si viscol miercuri, pentru sud-estul tarii. ANM restrange codul portocaliu de miercuri noapte pana joi la ora 10.00

Meteorologii au emis o noua avertizare cod portocaliu de ninsori si viscol pentru 14 judete si Capitala din sud-estul tarii, valabila miercuri 29 ianuarie, intre orele 06. Alte 11 judete se afla sub avertizare cod galben. Ulterior, ANM a emis o avertizare si pentru intervalul 29 ianuarie ora 23. 00 - 30 ianuarie 10. 00, restrans la 8 judete din sud-est. Meteorologii avertizeaza ca joi si vineri vremea va deveni geroasa pe arii extinse in regiunile estice, sudice si centrale, cu precadere dimineata si noaptea.

Prahova, dublu avertizata. Cod portocaliu si cod galben de ninsori si viscol

De miercuri dimineata, Prahova intra sub avertizare cod portocaliu de ninsori si viscol, iar de miercuri seara si pana joi dimineata sub o a doua avertizare, cod galben.

VIDEO Cod galben de ninsori si viscol in judetul Dolj. Unitatile de invatamant vor fi inchise maine

Meteorologii au emis din nou cod galben de ninsori si viscol pentru judetul Dolj de maine dimineata de la ora 05. 00, si pana la ora 20.

Se strica vremea. Meteorologii au emis o noua avertizare de cod galben de ninsori si viscol pentru judetele Mldovei

Meteorologii au emis, astazi, noi avertizari de vreme rea valabile incepand de maine dimineata, ora 06:00 si pana pe 30 ianuarie, ora 10:00.

Se strica vremea. Meteorologii au emis o noua avertizare de cod galben de ninsori si viscol pentru judetele Moldovei

Meteorologii au emis, astazi, noi avertizari de vreme rea valabile incepand de maine dimineata, ora 06:00 si pana pe 30 ianuarie, ora 10:00.

Codul portocaliu a fost restrans la 13 judete si Capitala: Alte 14 judete sub avertizare cod galben (FOTO)

Avertizarea de cod portocaliu de viscol, valabila pana duminica seara, a fost restransa la Capitala si 13 judete din sud-estul tarii, in timp ce alte 14 judete din sud, centru si est sunt sub cod galben de.

Capitala si noua judete, sub cod galben de viscol: Alte opt judete raman sub cod portocaliu (FOTO)

Meteorologii au restrans, duminica seara, avertizarea cod portocaliu de viscol pentru opt judete, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). Astfel, sub incidenta codului portocaliu se vor afla in co.

Nou cod portocaliu de viscol pentru Capitala si 14 judete din sud-est, cod galben in alte ...

Administratia Nationale de Meteorologie ANM) a emis o avertizare de cod portocaliu de viscol in Capitala si alte 14 judete din sud-est si o avertizare de cod galben pentru alte 11 judete din centrul tarii. Avertizarile sunt valabile miercuri, intre orele 06. 00 si 23. In intervalul mentionat, in Oltenia, nord-vestul Munteniei, sud-estul Transilvaniei si centrul Moldovei va ninge si se va depune strat nou de zapada, local consistent. Vantul va avea intensificari, cu viteze ce vor depasi la .

Cod portocaliu de viscol si cod galben de ninsori abundente de miercuri dimineata pana joi la ora 10.00

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, marti, noi avertizari de vreme rea in Oltenia, Muntenia, Sudul Moldovei, Sud-estul Transilvaniei si in Dobrogea. Astfel, de marti dimineata pana joi la ora 10. 00, Bucurestiul si 14 judete din sudul si estul tarii vor fi sub cod portocaliu de viscol, iar 10 judete vor fi sub cod galben de ninsori, potrivit ANM. Joi si vineri vom avea parte de ger.

Cod galben de ninsori in Valcea

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o noua avertizare de cod galben pentru Valcea si celelalte judete din Oltenia.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )