Libnet.ro
UNICEF

18:00

METEO Opt judete din sud-est se afla sub Cod portocaliu de viscol, iar alte opt si Capitala sub Cod galben

Adevărul Adevărul,
METEO Opt judete din sud-est se afla sub Cod portocaliu de viscol, iar alte opt si Capitala sub Cod galben

Opt judete din sud-estul tarii mai sunt joi, pana la ora 10. 00, sub Cod portocaliu de viscol, iar alte opt judete, inclusiv Capitala, se afla sub Cod galben. Mai mult, specialistii anunta ca joi si vineri, in special seara si dimineata, vremea va deveni geroasa, in unele zone temperaturile coborand pana la -18 grade Celsius. continuă pe Adevărul

Nou cod portocaliu de viscol pentru Capitala si 14 judete din sud-est, cod galben in alte ...

Administratia Nationale de Meteorologie ANM) a emis o avertizare de cod portocaliu de viscol in Capitala si alte 14 judete din sud-est si o avertizare de cod galben pentru alte 11 judete din centrul tarii. Avertizarile sunt valabile miercuri, intre orele 06. 00 si 23. In intervalul mentionat, in Oltenia, nord-vestul Munteniei, sud-estul Transilvaniei si centrul Moldovei va ninge si se va depune strat nou de zapada, local consistent. Vantul va avea intensificari, cu viteze ce vor depasi la .

UPDATE. VIDEO. Cod rosu de viscol in sase judete din sud-estul tarii.

UPDATE: Sase judete din sud-estul tarii se vor afla sub cod rosu de viscol, intre orele 15. 00 si 22. 00, conform ANM. Judetele afectate sunt: Tulcea, Constanta, Galati, Braila, Calarasi, Ialomita si Buzau. // --- Probabilitatea ca Administratia Nationala de Meteorologie ANM) sa emita, miercuri dupa-amiaza, cod rosu de ninsori si viscol pentru anumite zone este foarte mare, informeaza Mediafax. Directorul ANM, Ion Sandu, a explicat, intr-o discutie cu premierul Victor .

UPDATE. Galerie FOTO. VIDEO. Cod rosu de viscol in sapte judete din sud-estul tarii.

UPDATE: Sase judete din sud-estul tarii se vor afla sub cod rosu de viscol, intre orele 15. 00 si 22. 00, conform ANM. Judetele afectate sunt: Tulcea, Constanta, Galati, Braila, Calarasi, Ialomita si Buzau. Se vor semnala intensificari ale vantului, cu rafale de peste 85 km/h, ninsoare abundenta, zapada puternic viscolita si troienita, iar vizibilitate va fi redusa spre zero, precizeaza ANM. // --- Probabilitatea ca Administratia Nationala de Meteorologie ANM) sa emita, .

UPDATE. Galerie FOTO. VIDEO. Cod rosu de viscol in sase judete din sud-estul tarii.

UPDATE: Sase judete din sud-estul tarii se vor afla sub cod rosu de viscol, intre orele 15. 00 si 22. 00, conform ANM. Judetele afectate sunt: Tulcea, Constanta, Braila, Calarasi, Ialomita si Buzau. Se vor semnala intensificari ale vantului, cu rafale de peste 85 km/h, ninsoare abundenta, zapada puternic viscolita si troienita, iar vizibilitate va fi redusa spre zero, precizeaza ANM. // --- Probabilitatea ca Administratia Nationala de Meteorologie ANM) sa emita, miercuri .

VIDEO ANM: Cod rosu de ninsori si viscol in 6 judete din sud-estul tarii

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare Cod Rosu de ninsoare si viscol pentru 6 judete din tara - Braila, Buzau, Ialomita, Calarasi, Constanta si Tulcea - valabila miercuri intre orele 15:00 si 22:00.

COD GALBEN si COD PORTOCALIU de viscol, de miercuri, in sud-est-ul tarii. Avertizarea meteorologilor

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) va emite, marti, o avertizare de vant puternic, valabila pentru intervalul miercuri dimineata - joi la pranz, si COD GALBEN pentru zona Olteniei, precum si COD PORTOCALIU pentru judetele din sud-est care s-au mai aflat sub aceasta atentionare, scrie Mediafax.

Cod galben si cod portocaliu de viscol, de miercuri, in sud-est-ul tarii. Avertizarea meteorologilor

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) va emite, marti, o avertizare de vant puternic, valabila pentru intervalul miercuri dimineata - joi la pranz, si COD GALBEN pentru zona Olteniei, precum si COD PORTOCALIU pentru judetele din sud-est care s-au mai aflat sub aceasta atentionare, scrie Mediafax. In cursul zilei de luni, directorul ANM, Ion Sandu a anuntat la RFI ca de miercuri dimineata pana joi dimineata, cu probabilitate foarte mare, ANM-ul va emite din nou avertizari de viscol in sudul tarii.

ANM: COD ROSU de viscol in sase judete din sud-estul Romaniei

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, miercuri dupa-amiaza, cod rosu de ninsori si viscol pentru judetele Buzau, Calarasi, Braila, Ialomita, Constanta si Tulcea, de la ora 15. 00 pana la.

ANM: Posibil COD ROSU in sase judete din sud-estul Romaniei. Autostrada Soarelui va fi foarte afectata de viscol

Probabilitatea ca Administratia Nationala de Meteorologie ANM) sa emita, miercuri dupa-amiaza, cod rosu de ninsori si viscol pentru anumite zone este foarte mare, a anuntat directorul ANM, Ion Sandu, intr-o.

Codul portocaliu de viscol pune iar stapanire pe sud est.

Viscolul si ninsoarea vor pune din nou stapanire pe judetele din sud-estul tarii, pentru o zi si o noapte. Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o avertizare potrivit careia cele sase judete din regiunea sud-est, dar si alte judete din partea de est a Munteniei vor fi sub cod portocaliu pentru viscol si ninsori de miercuri dimineata, de la ora 6:00 pana joi la ora 10:00. Viscolul puternic va continua in sudul Moldovei, Dobrogea si in estul Munteniei, unde viteza vantului la .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )