Libnet.ro
UNICEF

07:45

Cod galben de vant puternic pentru Buzau, Braila, Ialomita, Calarasi, Giurgiu si Teleorman, pana la 2,00

Hotnews Hotnews,
 Cod galben de vant puternic pentru Buzau, Braila, Ialomita, Calarasi, Giurgiu si Teleorman, pana la 2,00

Administratia Nationala de Meteorologie a emis marti seara o atentionare nowcasting Cod galben de vant puternic pentru judetele Buzau, Braila, Ialomita, Calarasi, Giurgiu si jumatatea estica a judetului Teleorman, valabila pana miercuri, la ora 2,00, potrivit Agerpres. continuă pe Hotnews

METEO Cod galben de vant puternic emis pentru patru judete din Moldova. Marti intra in vigoare o informare de ger

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, marti dimineata, o avertizare de Cod galben de vant puternic pentru judetele Suceava, Neamt, Botosani si Iasi. De asemenea, de astazi va intra in vigoare o informare de ger, valabila pentru toata tara. Specialistii au anuntat temperaturi si de -25 de grade Celsius.

Cod galben de vant puternic pentru sapte judete din Moldova

Sapte judete din Moldova se afla, marti, sub incidenta unui cod galben de vant puternic, a anuntat Administratia Nationala de Meteorologie ANM). Judetele vizate sunt Suceava, Neamt, Bacau, Vrancea,.

Cod galben de vant puternic in judetele Suceava, Neamt, Botosani si Iasi

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis in aceasta dimineata o avertizare cod galben de vant puternic in judetele Suceava, neamt, Botosani si Iasi, valabila pana la ora 14.

Cod galben de vant puternic in cinci judete din Moldova, luni dimineata

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, luni dimineata, o atentionare nowcasting COD GALBEN de vant puternic valabila pana la ora 14. 00 in cinci judete din Moldova. Potrivit meteorologilor, in judete.

Cod galben de vant puternic in sase judete

O atentionare nowcasting cod galben de vant puternic vizand sase judete a fost emisa duminica seara de Administratia Nationala de Meteorologie. Astfel, in intervalul orar 19:30 23:30, in zona de munte a.

COD GALBEN de vant puternic in sase judete

Atentionare nowcasting cod galben de vant puternic care vizeaza sase judete a fost emisa duminica seara de Administratia Nationala de Meteorologie. intre orele 19:30 si 23:30, in zona de munte a judetelor Sibiu, Brasov, Arges, Dambovita si Prahova se vor semnala intensificari ale vantului ce vor atinge la rafala viteze de 80 90 km/h, zapada viscolita si spulberata.

Avertizare cod galben de vant pentru cinci judete

Meteorologii au emis, luni dimineata, o avertizare cod galben de vant pentru cinci judete, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). Avertizarea este valabila pana la ora 14:00, fiind vizate.

COD GALBEN de ninsori si vant puternic in Neamt, Suceava, Botosani si Iasi

Judetele Botosani, Iasi, Suceava si Neamt sunt, incepand cu ore 8:00 si pana la ora 14:00, sub incidenta unui COD GALBEN cod galben de ninsori si vant puternic, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie.

Cod galben de ninsori si vant puternic in judetele Neamt, Suceava, Botosani si Iasi

Judetele Suceava, Neamt, Botosani si Iasi se afla, marti, sub incidenta unui cod galben de ninsori si vant puternic, potrivit Administratiei Natiobnale de Meteorologie. Avertizarea este valabila intre orele.

COD GALBEN de precipitatii mixte, polei si vant puternic in judete din Oltenia, Muntenia si in zona Dobrogei

Administratia Nationala de Meteorologie /ANM/ a emis, sambata dimineata, o serie de atentionari nowcasting Cod Galben de precipitatii mixte, vant puternic si polei, valabile in judete din Oltenia si.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )