Libnet.ro
UNICEF

14:30

Cod galben de vant in Republica Moldova. Unde trebuie sa apelati in cazul unor incidente electrice

Adevărul Adevărul,
Cod galben de vant in Republica Moldova. Unde trebuie sa apelati in cazul unor incidente electrice

Meteorologii din Republica Moldova au anuntat ca tara se afla sub avertizare de cod galben de vant in perioada 1-2 decembrie 2015. continuă pe Adevărul

Cod Galben nowcasting de vant puternic in 21 de judete, inclusiv in zonele montane, in urmatoarele ore

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, marti, o serie de atentionari nowcasting Cod Galben de vant puternic, valabile pana la ora 20,00, pe raza a 21 de judete, inclusiv in zonele montane, potrivit Agerpres.

Maramuresul, sub cod galben de inundatii

Vremea s-a inrautatit in Maramures, iar hidrologii au emis o atentionare cod galben de ploi si pericol de inundatii. De asemenea, o informare valabila pentru Maramures anunta vant puternic. inca de dimineata, subsolul unei locuinte a fost inundat si mai multe terenuri agricole din cateva sate au fost acoperite cu apa. Alte sate au ramas fara curent.

Meteorologii anunta Cod Galben de precipitatii in toata tara

Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis Cod Galben de precipitatii pe intreg teritoriul Republicii Moldova pentru zilele de 28 si 29 noiembrie, transmite IPN.

Cod portocaliu de inundatii in Prahova si cod galben in Brasov

Hidrologii au emis avertizari de inundatii pentru rauri din judetele Prahova, care este sub cod portocaliu, si Brasov, aflat sub cod galben, valabile pana sambata seara, la ora 18. 00, in timp ce rauri din alte 20 de judete sunt de asemenea sub cod galben pana duminica la ora 16.

Cod galben de inundatii in 12 judete din nordul, vestul si sudul tarii

Hidrologii au emis, luni, o atentionare de cod galben de inundatii pentru rauri din Maramures, Satu Mare, Salaj, Bihor, Cluj, Bistrita-Nasaud, Arad, Hunedoara, Olt, Teleorman, Giurgiu si Ilfov, valabila pana miercuri dimineata, la ora 10:00, anunta Mediafax.

Cod galben de inundatii in 12 judete din nord, vest si sud

Hidrologii au emis, luni, o atentionare de cod galben de inundatii pentru rauri din Maramures, Satu Mare, Salaj, Bihor, Cluj, Bistrita-Nasaud, Arad, Hunedoara, Olt, Teleorman, Giurgiu si Ilfov, valabila pana miercuri dimineata.

Cod GALBEN de inundatii in 12 judete

Hidrologii au emis, luni, o avertizare de cod galben de inundatii pentru rauri din Maramures, Satu Mare, Salaj, Bihor, Cluj, Bistrita-Nasaud, Arad, Hunedoara, Olt, Teleorman, Giurgiu si Ilfov. Atentionarea este valabila pana miercuri dimineata, potrivit Mediafax.

Avertizare de INUNDATII in Prahova. Raurile din alte 20 de judete sunt sub cod galben de inundatii

Hidrologii au emis o avertizare cod portocaliu de inundatii pentru raurile din Prahova, valabila pana sambata seara, la ora 18. 00, iar raurile din alte 20 de judete sunt sub cod galben de inundatii, pana duminica la ora 16.

Cod galben de inundatii pe Buzau si Calmatui. Autoritatile brailene nu isi fac probleme, bazandu-se pe digurile care protejeaza localitatile riverane

O avertizare cod galben de inundatii pe raurile Buzau si Calmatui, cursuri de apa care tranziteaza si judetul Braila, a intrat in vigoare in noaptea de vineri spre sambata, de la ora 2. 00, si este valabila pana duminica, 29 noiembrie, ora 16.

Cod galben de inundatii pe rauri din bazinele hidrografice Somesul Mic si Aries

Hidrologii au emis, marti, un Cod galben de inundatii, valabil pana la ora 18. 00, pe rauri din bazinul superior al Ariesului, aferente judetelor Cluj si Alba.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )