Libnet.ro
UNICEF

20:45

COD PORTOCALIU si COD GALBEN de inundatii pe mai multe rauri din tara, pana duminica, la ora 18.00

Antena3 Antena3,
COD PORTOCALIU si COD GALBEN de inundatii pe mai multe rauri din tara, pana duminica, la ora 18.00

Hidrologii au emis, sambata, avertizari Cod portocaliu si Cod galben de inundatii pe unele rauri din bazinele hidrografice Olt, Arges, Ialomita, Siret, Prut dar si pe raurile din Dobrogea, valabile pana. continuă pe Antena3

Cod galben de inundatii pe rauri din nordul si sudul tarii si cod portocaliu de inundatii pe rauri din noua judete (FOTO)

Institutul National de Hridologie si Gospodarire a Apelor a emis, joi, doua avertizari de inundatii ce vizeaza mai multe judete din intreaga tara. Astfel, a fost emis un cod galben de inundatii pe raurile.

Cod portocaliu de inundatii in 14 judete

Rauri din 14 judete, majoritatea din jumatatea de est a tarii, se vor afla, pana duminica la ora 18. 00, sub cod portocaliu de inundatii, potrivit unei avertizari emise joi de Institutul National de Hidrologie si Gospodarirea Apelor INHGA), informeaza Mediafax.

Ne pregatim pentru ce e mai rau. Cod portocaliu de inundatii pe rauri din 14 judete

Rauri din 14 judete, majoritatea din jumatatea de est a tarii, se vor afla, pana duminica la ora 18. 00, sub cod portocaliu de inundatii, potrivit unei avertizari emise joi de Institutul National de Hidrologie.

Cod portocaliu de inundatii pe Dunare si rauri din 15 judete

Dunarea, pe sectoare din sapte judete, si rauri din 15 judete, majoritatea din jumatatea de est a tarii, se afla sub cod portocaliu de inundatii, conform actualizarii unor avertizari emise de Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor.

Cod portocaliu de inundatii pe Dunare si rauri din 15 judete

Dunarea, pe sectoare din sapte judete, si rauri din 15 judete, majoritatea din jumatatea de est a tarii, se afla sub cod portocaliu de inundatii, conform actualizarii unor avertizari emise de Institutul.

Cod PORTOCALIU de inundatii pentru 13 judete. Comandament de urgenta, la Guvern

Hidorlogii au emis, vineri, cod portocaliu de inundatii. Totodata, 36 de judete sunt sub cod galben de ploi, vijelii si grindina. Guvernul s-a intrunit intr-un comandament de urgenta.

Cod portocaliu de inundatii pe Dunare, de joi dimineata pana pe 3 iunie

Dunarea va fi sub avertizare de cod portocaliu de inundatii, de joi dimineata pana pe 1 iunie, pe sectorul aval Calafat - Zimnicea, si respectiv pana pe 3 iunie, pe sectorul aval Calarasi, avertizarea.

Cod portocaliu de inundatii pe Dunare

Dunarea va fi sub avertizare de cod portocaliu de inundatii, de joi dimineata pana pe 1 iunie, pe sectorul aval Calafat - Zimnicea, si respectiv pana pe 3 iunie, pe sectorul aval Calarasi, avertizarea vizand noua judete, potrivit Institutului National de Hidrologie si Gospodarirea Apelor INHGA), conform Mediafax.

Cod portocaliu de inundatii pe Dunare si rauri din 15 judete

Dunarea, pe sectoare din sapte judete, si rauri din 15 judete, majoritatea din jumatatea de est a tarii, se afla sub cod portocaliu de inundatii, conform actualizarii unor avertizari emise de Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INGHA), informeaza Mediafax.

Cod portocaliu de inundatii pe Dunare si rauri din 15 judete

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INGHA) a emis, sambata, o avertizare cod portocaliu de inundatii ce vizeaza Dunarea si rauri din alte 15 judete. Astfel, pana duminica la ora.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )