Libnet.ro
UNICEF

20:00

Cod portocaliu de inundatii pentru bazine hidrografice din Gorj, Valcea si Arges, pana sambata dimineata

B1 B1,
Cod portocaliu de inundatii pentru bazine hidrografice din Gorj, Valcea si Arges, pana sambata dimineata

Hidrologii au emis vineri un cod portocaliu de inundatii care vizeaza bazine hidrografice din judetele Gorj, Valcea si Arges. Avertizarea este valabila de vineri de la ora 21. 30, pana sambata. continuă pe B1

Cod portocaliu de inundatii pentru rauri din judetele Gorj, Valcea si Arges, pana sambata, la 9:00

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis, vineri seara, un cod portocaliu de inundatii pentru bazine hidrografice din judetele Gorj, Valcea si Arges, valabil de vineri seara, de la ora 21. 30, pana sambata dimineata, la ora 9. 00, in aceasta perioada fiind posibil sa se inregistreze depasiri ale cotelor de inundatii pe raurile mici, scrie news. ro.

Dupa furtuni vin apele! E cod portocaliu de inundatii pe mai multe rauri din Gorj, Valcea si Arges

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis vineri seara o atentionare Cod portocaliu de inundatii pentru rauri din judetele Gorj, Valcea si Arges, valabila pana.

Cod portocaliu de inundatii, pana sambata dimineata, pe raza judetelor Gorj, Valcea si Arges

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis, vineri seara, o avertizare Cod portocaliu de inundatii pentru rauri din judetele Gorj, Valcea si Arges, valabila pana sambata, la ora 9:00.

Avertizare de inundatii, valabila in trei bazine hidrografice, pe raza judetelor Arad si Hunedoara, pana la miezul noptii

IInstitutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis, vineri, o alerta Cod galben de inundatii valabila in trei bazine hidrografice de pe raza judetelor Arad si Hunedoara, pana la miezul noptii.

Cod portocaliu de furtuni si grindina. Vedeti zonele vizate

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, vineri, o atentionare nowcasting Cod portocaliu de ploi si descarcari electrice, valabila pentru judetul Teleorman. Meteorologii avertizeaza ca, pana.

Meteorologii avertizeaza! Cod portocaliu de furtuni si grindina in Teleorman

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, vineri, o atentionare nowcasting Cod portocaliu de ploi si descarcari electrice, valabila pentru judetul Teleorman. Meteorologii avertizeaza ca, pana.

Autoritatile din Gorj incapabile sa coordoneze o situatie de urgenta. 5.000 de familii din doua localitati gorjene, izolate de la Paste

Podul de peste Jiu care face legatura intre Targu Jiu, Turcinesti si Schela s-a rupt pe 17 aprilie. Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Gorj, coordonat de Prefectura Gorj, nu a luat nicio hotarare cu efect imediat pentru populatia afectata.

Sinteza zilei: Motivul pentru care generalii din servicii au ales casa lui Gabriel Oprea, in noaptea alegerilor din 2009

Mihai Gadea a dezvaluit, la Sinteaza zilei, de la Antena 3, motivul pentru care generalii din serviciile secrete au preferat casa lui Gabriel Oprea drept loc de intalnire in noaptea alegerilor pr.

Ultimele zile in care puteti rezerva un bilet redus pentru Business Summiturile, din cadrul Bucharest Technology Week! (P)

Pe 3 mai e sfarsitul perioadei Regular Registration. Asadar, sunt ultimele zile in care iti poti rezerva un bilet redus pentru Business Summiturile, din cadrul Bucharest Technology Week.

Un barbat din Gorj a murit dupa ce i-au luat foc hainele de la o punga cu pufuleti

Un barbat de la Centrul de batrani din Suseni, Gorj, a murit in spital, la o saptamana dupa ce hainele i-au luat foc de la o punga cu pufuleti. Batranul de 81 de ani a aprins punga cu un.

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )