Libnet.ro
UNICEF

16:30

Un barbat din Gorj a murit dupa ce i-au luat foc hainele de la o punga cu pufuleti

Antena3 Antena3,
Un barbat din Gorj a murit dupa ce i-au luat foc hainele de la o punga cu pufuleti

Un barbat de la Centrul de batrani din Suseni, Gorj, a murit in spital, la o saptamana dupa ce hainele i-au luat foc de la o punga cu pufuleti. Batranul de 81 de ani a aprins punga cu un. continuă pe Antena3

FOTO O vila din comuna Stanesti a luat foc de la un boile electric

O vila din satul Calesti, comuna Stanesti, a luat foc din cauza unei unui boiler electric. Potrivit pompierilor, cauza producerii incendiului a fost efectul termic degajat de boilerul electric.

FOTO O vila din comuna Stanesti a luat foc de la un boiler electric

O vila din satul Calesti, comuna Stanesti, a luat foc din cauza unei unui boiler electric. Potrivit pompierilor, cauza producerii incendiului a fost efectul termic degajat de boilerul electric.

Un copil de doi ani a murit dupa ce a fost lovit de o masina pe un drum judetean

Un copil in varsta de doi ani jumatate din comuna vasluiana Vetrisoaia a decedat, duminica seara, la Spitalul Dimitrie Castroian din Husi, arata Agerpres. El a murit dupa ce a fost lovit de un autoturism pe carosabilul drumului judetean care traverseaza localitatea.

Un barbat din Arges, gasit SPANZURAT la doar 42 de ani

Un barbat din Arges s-a spanzurat. El a fost gasit intr-un hambar din comuna Schitu Golesti. Avea 42 de ani si locuia singur. A vorbit zilele trecute cu apropiatii sai si i-a anuntat ca vrea.

Autoritatile din Gorj incapabile sa coordoneze o situatie de urgenta. 5.000 de familii din doua localitati gorjene, izolate de la Paste

Podul de peste Jiu care face legatura intre Targu Jiu, Turcinesti si Schela s-a rupt pe 17 aprilie. Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Gorj, coordonat de Prefectura Gorj, nu a luat nicio hotarare cu efect imediat pentru populatia afectata.

Mare tristete in comuna Podenii Noi! Un barbat a murit dupa ce a cazut dintr-o caruta

Un barbat si-a pierdut viata dupa ce a cazut din caruta in timp ce se afla pe albia paraului din localitate. Incidentul a avut loc in satul Valea Dulce, din comuna Podenii.

Dupa furtuni vin apele! E cod portocaliu de inundatii pe mai multe rauri din Gorj, Valcea si Arges

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis vineri seara o atentionare Cod portocaliu de inundatii pentru rauri din judetele Gorj, Valcea si Arges, valabila pana.

Cod portocaliu de inundatii pentru bazine hidrografice din Gorj, Valcea si Arges, pana sambata dimineata

Hidrologii au emis vineri un cod portocaliu de inundatii care vizeaza bazine hidrografice din judetele Gorj, Valcea si Arges. Avertizarea este valabila de vineri de la ora 21. 30, pana sambata.

Drama in sportul romanesc. O tanara voleibalista a murit dupa ce a fost calcata de un tren

Considerata o mare speranta a voleiului, Izabela Onea si-a gasit sfarsitul dupa ce a fost calcata de un tren in Italia. Accidentul a avut loc in apropierea de gara din Parona, pe ruta.

Solistul si claparul trupei Holograf, Mihai Coman, a murit dupa o lupta grea cu boala

Claparul trupei Holograf, Mihai Coman, a murit marti seara, dupa mai multi ani de lupta cu o boala necrutatoare. Membrii trupei si-au exprimat regretele si durerea imensa cauzata de aceasta pierdere, iar Dan Bitman a scris pe contul sau de Facebook un mesaj scurt, dar profund.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )