Libnet.ro
UNICEF

01:05

Codrin Stefanescu, DERAPAJ la adresa lui Ionel Danca: O musca turbata, mincinoasa

B1 B1,
Codrin Stefanescu, DERAPAJ la adresa lui Ionel Danca: O musca turbata, mincinoasa

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu a lansat o serie de jigniri incalificabile la adresa purtatorului de cuvant al PNL, Ionel Danca. Totul s-a intamplat in timpul unei emisiuni de la Romania TV in. continuă pe B1

Codrin Stefanescu: Nu sunt probleme dupa operatia lui Iliescu. A racit in weekend

Secretarul General al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat, marti, ca interventia medicala asupra fostului presedinte Ion Iliescu a decurs bine si nu sunt probleme iar fostul sef al statului ar fi racit undeva in weekend.

Codrin Stefanescu (PSD): Eu si Liviu Dragnea il sunam destul de des pe Ion Iliescu. Chiar primim sfaturi. Urmareste toate posturile de televiziune si este prins in jocul politic

Codrin Stefanescu, secretarul general al PSD, a declarat ca discutase cu Ion Iliescu in weekend, inainte de problemele cardiace cu care s-a confruntat fostul presedinte, si a recunoscut ca acesta le ofera.

Codrin Stefanescu, despre starea lui Ion Iliescu dupa operatie: Totul a decurs bine si nu sunt probleme / Speram sa si vorbim la telefon astazi

Ion Iliescu, operat la inima luni seara, se simte bine si nu sunt niciun fel de probleme dupa interventia chirurgicala, a declarat marti secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu. El spune ca problemele de sanatate ale fostului presedinte sunt pe fondul unei raceli din weekend si ca, desi s-a retras din viata publica, acesta este prins in jocul politic si le da sfaturi fostilor colegi de partid.

Codrin Stefanescu, la nunta anului in politica: Am fura mireasa, dar nu cred ca se lasa Olguta furata. Aici e marea problema

Secretarul general al PSD Codrin Stefanescu a declarat ca nu crede ca Olguta Vasilescu va fi o mireasa care se va lasa furata, referindu-se la petrecerea nuntii lui Claudiu Manda si Lia Olguta Vasilescu care.

Codrin Stefanescu despre nunta Olgutei cu Manda: Nu cred ca se lasa furata. Aici e marea problema

Secretarul general al PSD Codrin Stefanescu a declarat ca nu crede ca Olguta Vasilescu va fi o mireasa care se va lasa furata, referindu-se la petrecerea nuntii lui Claudiu Manda si Lia Olguta Vasilescu care va avea loc sambata in comuna Isalnita, judetul Dolj.

Codrin Stefanescu despre nunta de sambata a colegilor lui: Nu cred ca se lasa Olguta furata. Aici e marea problema

Secretarul general al PSD Codrin Stefanescu a declarat ca nu crede ca Olguta Vasilescu va fi o mireasa care se va lasa furata, referindu-se la petrecerea nuntii lui Claudiu Manda si Lia Olguta Vasilescu care va avea loc sambata in comuna Isalnita, judetul Dolj, transmite Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )