Libnet.ro
UNICEF

21:15

Codul portocaliu a fost restrans la 13 judete si Capitala: Alte 14 judete sub avertizare cod galben (FOTO)

B1 B1,
Codul portocaliu a fost restrans la 13 judete si Capitala: Alte 14 judete sub avertizare cod galben (FOTO)

Avertizarea de cod portocaliu de viscol, valabila pana duminica seara, a fost restransa la Capitala si 13 judete din sud-estul tarii, in timp ce alte 14 judete din sud, centru si est sunt sub cod galben de. continuă pe B1

CODUL PORTOCALIU de viscol si ninsori a fost RESTRANS. 13 judete si Capitala sunt in continuare afectate

Update - Avertizarea de cod portocaliu de viscol, valabila pana duminica seara, a fost restransa la Capitala si 13 judete din sud-estul tarii. Alte 14 judete din sud, centru si est sunt sub cod galben de.

CODUL PORTOCALIU de viscol si ninsori a fost restrans. 13 judete si Capitala sunt in continuare afectate

Update - Avertizarea de cod portocaliu de viscol, valabila pana duminica seara, a fost restransa la Capitala si 13 judete din sud-estul tarii. Alte 14 judete din sud, centru si est sunt sub cod galben de.

Noi avertizari meteo: 13 judete si Capitala, sub cod portocaliu de viscol

Meteorologii au emis sambata, la ora 19. 00, o noua avertizare cod portocaliu de viscol, valabila pana duminica seara la ora 22. 00, restransa fata de precedenta la 13 judete din sud-estul tarii si Capitala.

CODUL PORTOCALIU de viscol si ninsori A FOST EXTINS

Meteorologii au decis sa extinda codul portocaliu. Astfel, mai multe judete care erau sub cod galben acum au intrat si ele sub avertizare cod portocaliu. Viorica Dima, sef CNPM a explicat, pentru Antena 3, ca 17.

Codul portocaliu extins la 18 judete din sud si sud-est

Avertizarea de cod portocaliu de viscol a fost extinsa la 18 judete din sudul si sud-estul tarii, pana duminica la ora 22. 00, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM).

ANM: Codul portocaliu de ninsori si viscol poate fi extins pana luni, posibil si cod rosu

Avertizarea cod portocaliu de ninsori si viscol, valabila pana duminica la ora 18. 00, ar putea fi prelungita pana luni, cu posibilitatea de a fi emis si codul rosu in anumite zone, a anuntat conducerea.

Codul portocaliu de ninsori si viscol, extins la 18 judete din sudul si sud-estul tarii

Avertizarea cod portocaliu de ninsori si viscol emisa vineri a fost extinsa, sambata dimineata, de Administratia Nationala de Meteorologie la 18 judete din sudul si sud-estul tarii. Noua atentionare este valabila pana duminica la ora 22. Alte sapte judete se afla sub cod galben de ninsori si viscol.

CODUL PORTOCALIU de ninsori si viscol, extins la 18 judete din sud si sud-est.

Potrivit noii avertizarii ANM, se afla sub cod portocaliu de viscol pana duminica seara judetele Mehedinti, Gorj, Dolj, Olt, Valcea, Arges, Teleorman, Girgiu, Dambovita, Ilfov, inclusiv municipiul Bucuresti, Calarasi, Ialomita, Prahova, Buzau, Braila, Tulcea, Vrancea si Galati, informeaza Mediafax. Viscolul puternic va continua in Oltenia, Muntenia, sudul Moldovei si zonele montane aferente, precum si in nordul Dobrogei, informeaza ANM. In aceste regiuni vantul va sufla in rafale de peste .

VIDEO Codul portocaliu de ninsori nu-i impiedica pe traficantii de tigari sa actioneze

Jandarmii galateni care au atentionat un barbat sa conduca prudent, pe drumul care leaga Galatiul de Braila, au fost surprinsi sa afle ca acesta era traficant de tigari. Nu inainte insa ca barbatul sa piarda controlul masinii si sa zboare de pe soseaua dig. Mii de pachete de tigari s-au imprastiat pe camp.

Viscolul face ravagii. Codul portocaliu de vreme rea ar putea sa devina rosu

Vremea rea da peste cap traficul rutier. Soferii sunt sfatuiti sa nu plece la drum, mai ales daca se afla in judetele aflate sub avertizare de cod portocaliu. Viscolul a creat deja primele probleme pe sosele.

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )