Libnet.ro
UNICEF

18:15

Codul portocaliu de inundatii, prelungit pentru judetele Galati, Tulcea si Constanta (FOTO)

B1 B1,
Codul portocaliu de inundatii, prelungit pentru judetele Galati, Tulcea si Constanta (FOTO)

Codul portocaliu de inundatii s-a prelungit pentru judetele Galati, Tulcea si Constanta, ce au fost deja afectate de viituri, potrivit Institutului National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor. Avertizarea a. continuă pe B1

Codul portocaliu de inundatii, prelungit pentru raurile din judetele Galati, Tulcea si Constanta (FOTO)

Codul portocaliu de inundatii s-a prelungit pentru judetele Galati, Tulcea si Constanta, ce au fost deja afectate de viituri, potrivit Institutului National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor. Avertizarea a.

Cod Portocaliu de inundatii si cod galben de ploi pentru judetele Galati si Vaslui. ...

Meteorologii au emis cod galben de ploi si vant puternic pentru judetele Galati si Vaslui. Cantitatile de precipitatii vor atinge si depasi 20 de litri pe metrul patrat. ---- O viitura puternica s-a produs, vineri dimineata, in judetul Vaslui. Pe paraul din localitatea Zorleni, 15 locuinte si 50 de gospodarii fiind inundate. Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Vaslui a mobilizat in zona inundata mai multe echipaje de pompieri pentru evacuarea apei. --- Militarii Batalionului .

Cod portocaliu de ploi pentru judetele Tulcea, Galati si Braila, valabil pana sambata dimineata

Meteorologii au emis, vineri dimineata, un cod portocaliu de ploi pentru judetele Tulcea, Galati si Barlad. Codul va intra in vigoare vineri seara la ora 21. 00 si va fi valabil pana sambata dimineata, la.

METEO Avertizare de cod portocaliu de ploi in judetele Braila, Tulcea si Galati

Meteorologii au emis o avertizare de cod galben de ploi valabila pentru judetele Galati, Vaslui si Tulcea. De asemenea, pentru raurile din aceste Galati si Vaslui a fost emisa o avertizare de cod portocaliu de inundatii, care a intrat in vigoare joi seara. Totodata, vineri a fost emis cod portocaliu de ploi si pentru judetele Braila, Tulcea si Galati.

Cod portocaliu de inundatii pentru judetele Vaslui si Galati

Update 08:23 Autoritatile au emis un cod portocaliu de inundatii pentru judetele Galati si Vaslui, valabil pana la ora 12:00.

Ploile lovesc din nou: la noapte, cod portocaliu pentru judetele Galati, Braila si Tulcea

Avertizarea meteo intra in vigoare vineri seara, la ora 21. 00 si expira sambata, la ora 10. Pe langa cele trei judete care vor intra sub incidenta codului portocaliu, alte sase intra sub cod galben.

UPDATE Cod galben de ploi pentru multe judete. Pentru raurile din Vaslui si Galati a fost emis cod portocaliu de inundatii

Meteorologii au emis o avertizare de cod galben de ploi valabila pentru judetele Galati, Vaslui si Tulcea. De asemenea, pentru raurile din aceste Galati si Vaslui a fost emisa o avertizare de cod portocaliu de inundatii, care a intrat in vigoare joi seara.

METEO Cod galben de ploi pentru Galati si Vaslui. Pentru raurile din aceste judete a fost emis cod portocaliu de inundatii

Meteorologii au emis o avertizare de cod galben de ploi valabila pentru judetele Galati si Vaslui. De asemenea, pentru raurile din aceste judete a fost emisa o avertizare de cod portocaliu de inundatii, care a intrat in vigoare joi seara.

CODUL PORTOCALIU de inundatii a fost extins. Oamenii se uita disperati catre blestemul care cade din ceruri

400 de oameni din localitatea galateana Valea Marului au trait clipe de cosmar din cauza viiturii care urma sa loveasca localitatea. Oamenii au fost scosi in toiul noptii din case in sunet de sirene pentru.

VIDEO O noua avertizare cod portocaliu de inundatii in Galati, Braila si Tulcea. Cod galben in alte 6 judete. Cea mai grava situatie, in Galati: 9 morti, 1.400 de case inundate, 800 de evacuati

Judetele Galati, Braila si Tulcea se afla sub incidenta unei noi avertizari cod portocaliu de inundatii de vineri, ora 21:00 pana sambata la ora 10:00, in timp ce pentru alte 6 judete Vaslui, Vrancea, Buzau, Ialomita, Calarasi si Constanta) a fost emis cod galben, anunta Administratia Nationala de Meteorologie. Pana acum, cea mai grava situatie este in judetul Galati, unde 9 oameni au murit si peste 800 de persoane au fost evacuate din cauza viiturii. Sute de persoane din patru comune din judetul Galati au fost evacuate din locuinte vineri dimineata, intrucat este asteptata o noua viitura, dupa ce un iaz s-a revarsat din cauza ploilor puternice din ultimele ore. Vezi in articol situatia pe localitati in judetul Galati, cel mai grav afectat de inundatii.

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )