Libnet.ro
UNICEF

22:31

Codul portocaliu de inundatii, prelungit pentru raurile din judetele Galati, Tulcea si Constanta (FOTO)

B1 B1,
Codul portocaliu de inundatii, prelungit pentru raurile din judetele Galati, Tulcea si Constanta (FOTO)

Codul portocaliu de inundatii s-a prelungit pentru judetele Galati, Tulcea si Constanta, ce au fost deja afectate de viituri, potrivit Institutului National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor. Avertizarea a. continuă pe B1

Codul portocaliu de inundatii, prelungit pentru judetele Galati, Tulcea si Constanta (FOTO)

Codul portocaliu de inundatii s-a prelungit pentru judetele Galati, Tulcea si Constanta, ce au fost deja afectate de viituri, potrivit Institutului National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor. Avertizarea a.

METEO Cod galben de ploi pentru Galati si Vaslui. Pentru raurile din aceste judete a fost emis cod portocaliu de inundatii

Meteorologii au emis o avertizare de cod galben de ploi valabila pentru judetele Galati si Vaslui. De asemenea, pentru raurile din aceste judete a fost emisa o avertizare de cod portocaliu de inundatii, care a intrat in vigoare joi seara.

UPDATE Cod galben de ploi pentru multe judete. Pentru raurile din Vaslui si Galati a fost emis cod portocaliu de inundatii

Meteorologii au emis o avertizare de cod galben de ploi valabila pentru judetele Galati, Vaslui si Tulcea. De asemenea, pentru raurile din aceste Galati si Vaslui a fost emisa o avertizare de cod portocaliu de inundatii, care a intrat in vigoare joi seara.

METEO Avertizare de cod portocaliu de ploi in judetele Braila, Tulcea si Galati

Meteorologii au emis o avertizare de cod galben de ploi valabila pentru judetele Galati, Vaslui si Tulcea. De asemenea, pentru raurile din aceste Galati si Vaslui a fost emisa o avertizare de cod portocaliu de inundatii, care a intrat in vigoare joi seara. Totodata, vineri a fost emis cod portocaliu de ploi si pentru judetele Braila, Tulcea si Galati.

CODUL PORTOCALIU de inundatii a fost extins. Oamenii se uita disperati catre blestemul care cade din ceruri

400 de oameni din localitatea galateana Valea Marului au trait clipe de cosmar din cauza viiturii care urma sa loveasca localitatea. Oamenii au fost scosi in toiul noptii din case in sunet de sirene pentru.

AJUTOARE pentru SINISTRATII din Galati: 56 de tone de APA imbuteliata, 20 de tone de ...

Apa, motorina si alimente pentru sinistratii din Galati. Jandarmeria va pune la dispozitie si 500 de corturi, in cazul in care va fi nevoie. Ministrul afacerilor interne a precizat, in cadrul sedintei Comitetului National pentru Situatii de Urgenta convocat pentru inundatiile din judetul Galati, ca MAI a mobilizat resurse umane suficiente pentru gestionarea acestei situatii, respectiv peste 500 de angajati pompieri, jandarmi, politisti care actioneaza cu 61 mijloace de .

Hidrologii ne avertizeaza: pana maine dimineata, cinci bazine hidrografice din Galati sunt cu risc maxim de inundatii

Raurile din bazinele Barlad judetele Vaslui si Galati) vor intra, incepand cu ora 22. 00, sub Cod galben de inundatii, iar pentru raurile din bazinele Corozel, Geru, Suhu si Chineja, din judetul Galati, hidrologii au extins Codul portocaliu.

UPDATE Hidrologii ne avertizeaza: pana maine dimineata, cinci bazine hidrografice din Galati sunt cu risc maxim de inundatii

Raurile din bazinele Barlad judetele Vaslui si Galati) vor intra, incepand cu ora 22. 00, sub Cod galben de inundatii, iar pentru raurile din bazinele Corozel, Geru, Suhu si Chineja, din judetul Galati, hidrologii au extins Codul portocaliu.

Cod portocaliu de ploi pentru judetele Tulcea, Galati si Braila, valabil pana sambata dimineata

Meteorologii au emis, vineri dimineata, un cod portocaliu de ploi pentru judetele Tulcea, Galati si Barlad. Codul va intra in vigoare vineri seara la ora 21. 00 si va fi valabil pana sambata dimineata, la.

Un Tribunal comercial pentru litigiile din mediul de afaceri va fi infiintat in Bucuresti

Guvernul a aprobat, miercuri, infiintarea unui Tribunal comercial in Bucuresti. Tribunalul comecial se va ocupa de litigiile din mediul de afaceri, cum ar fi cele privind insolventa si concurenta neloiala,.

ştiri de la B1

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )