Libnet.ro
UNICEF

14:45

Coincidentele stranii legate de moartea Regelui Mihai

Antena3 Antena3,
Coincidentele stranii legate de moartea Regelui Mihai

Cifra 13 apare in cateva contexte deloc fericite in ceea ce il priveste pe Regele Mihai. in primul rand, Majestatea Sa a decedat la ora 13:00. Citeste si: Informatii. continuă pe Antena3

Coincindentele stranii legate de moartea Regelui Mihai

Cifra 13 apare in cateva contexte deloc fericite in ceea ce il priveste pe Regele Mihai. in primul rand, Majestatea Sa a decedat la ora 13:00. Citeste si: Informatii.

Radu Tudor, dupa moartea Regelui Mihai: Un examen foarte greu pentru Romania

Moartea Regelui Mihai reprezinta un examen urias pentru Romania. Intr-un moment in care marlania, ura, atacul la persoana, lipsa marilor proiecte de tara si gustul amar fata de politica domina societatea noastra,.

Carmen Harra a prezis moartea Regelui Mihai

Moartea Regelui Mihai a fost prezisa de Carmen Harra, in urma cu cateva zile. Dramele vor continua. Din pacate, Regele Mihai nu va mai rezista in viata pana la sfarsitul.

VIDEO Prima declaratie a Principesei Margareta, noul Sef al Familiei Regale a Romaniei, dupa moartea Regelui Mihai

Principesa Margareta, Custodele Coroanei Romane, a dat publicitatii primul mesaj oficial dupa moartea Regelui Mihai.

De ce se spune Hristos a inviat, dupa moartea Regelui Mihai

Hristos a inviat, Majestate, este mesajul cu care un cunoscut preot, Constantin Necula, a marcat pe o retea de socializare moartea Regelui Mihai. O formulare care s-ar putea sa-i fi nedumerit pe unii.

PSD si Coruptia Ucide anunta ca suspenda mitingurile programate la sfarsitul saptamanii, in semn de respect fata de moartea Regelui Mihai

Mitingurile programate pentru sfarsitul acestei saptamani au fost anulate, in semn de respect fata de moartea Regelui Mihai. Anunturi in acest sens au venit atat din partea PSD,.

Coruptia Ucide si celelalte grupuri civice anunta suspendarea actiunilor de protest dupa moartea Regelui Mihai

Coruptia Ucide, Grupul Insist, Rezistenta, Geeks for Democracy, Initiativa pentru Romania si alte grupuri civice anunta suspendarea actiunilor de protest in strada pe durata perioadei de doliu national prilejuit de moartea Regelui Mihai. Grupurile civice cer institutiilor statului sa stopeze in aceasta perioada actiunile care ar putea genera tensiune in societate.

Mesajul socant transmis de actrita Carmen Tanase la moartea Regelui Mihai: Am fost si vom ramane prosti!

Actrita Carmen Tanase, cunoscuta ca fiind o simpatizanta a familiei regale, a transmis un mesaj socant si extrem de dur dupa moartea Regelui Mihai. Iertare, Majestate! Am fost si vom ramane.

Oana Pellea si Mircea Cartarescu, reactii la moartea Regelui Mihai I: Majestate, sa ne ierti

Actrita Oana Pellea si scriitorul Mircea Cartarescu si-au exprimat regretul fata de moartea Regelui Mihai I prin mesaje postate pe propriile pagini de Facebook.

Grupurile civice anunta suspendarea actiunilor de protest dupa moartea Regelui Mihai

Coruptia Ucide si celelalte grupuri civice anunta suspendarea actiunilor de protest in strada in perioada de doliu national prilejuit de moartea Regelui Mihai.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )