Libnet.ro
UNICEF

10:45

Ce colectii au fost prezentate la Milan Fashion Week

ADPM ADPM,
Ce colectii au fost prezentate la Milan Fashion Week

Chiar daca suntem in plina pandemie, designerii si casele de moda au pregatit colectii pentru sezonul de primavara 2021. Colectii vestimentare pe care le-au prezentat in cadrul Milan Fashion Week. continuă pe ADPM

Mirel Radoi: Nu meritam sa ne calificam, chiar daca primeam al doilea penalti

Selectionerul Mirel Radoi si-a asumat, joi seara, infrangerea in fata Islandei si a declarat ca nationala Romaniei nu ar fi meritat sa se califice in finala play-off-ului, chiar daca ar fi primit al doilea penalti.

EXCLUSIV Vlad Chiriches, mesaj emotionant pentru colegi, inaintea meciului cu Islanda. Tactica secreta transmisa lui Mirel Radoi, chiar daca va fi absent

Capitanul Nationalei sufera enorm pentru ca nu va juca in seara aceasta si le transmite colegilor sai un mesaj de-a dreptul emotionant. Capitanul va urmari meciul de la televizor Au mai ramas cateva ore pana la debutul partidei dintre Romania si Islanda, poate cel mai important meci al tricolorilor din ultimii patru ani. in aceasta .

Klaus Iohannis reitereaza faptul ca nu a fost testat niciodata pentru Covid-19: Nu am fost in situatia aceasta. Chiar daca ar fi o persoana bolnava, pericolul e redus aproape la zero pentru ca pastrez distanta si port masca (VIDEO)

Presedintele Romaniei,Klaus Iohannis, a sustinut o conferinta de presa, miercuri, la Palatul Cotroceni, ocazie cu care a reiterat faptul ca nu a fost testat niciodata pentru COVID-19, intrucat nu s-a.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2375 seconds )