Libnet.ro
UNICEF

16:00

Mirel Radoi: Nu meritam sa ne calificam, chiar daca primeam al doilea penalti

Hotnews Hotnews,
 Mirel Radoi: Nu meritam sa ne calificam, chiar daca primeam al doilea penalti

Selectionerul Mirel Radoi si-a asumat, joi seara, infrangerea in fata Islandei si a declarat ca nationala Romaniei nu ar fi meritat sa se califice in finala play-off-ului, chiar daca ar fi primit al doilea penalti. continuă pe Hotnews

Mirel Radoi: Nu meritam mai mult

Dezamagit de jocul echipei nationale in meciul cu Islanda, in special cel din prima repriza, Mirel Radoi a recunoscut cu barbatie ca nu meritam sa ne calificam in finala playoff-ului.

Mirel Radoi, analiza onesta a esecului din Islanda: Nu meritam sa mergem in finala play-off-ului

Selectionerul echipei nationale, Mirel Radoi, a vorbit, joi, dupa infrangerea cu Islanda, din semifinala pentru play-off-ul de calificare la Campionatul European, ca rezultatul final este unul corect.

EXCLUSIV Vlad Chiriches, mesaj emotionant pentru colegi, inaintea meciului cu Islanda. Tactica secreta transmisa lui Mirel Radoi, chiar daca va fi absent

Capitanul Nationalei sufera enorm pentru ca nu va juca in seara aceasta si le transmite colegilor sai un mesaj de-a dreptul emotionant. Capitanul va urmari meciul de la televizor Au mai ramas cateva ore pana la debutul partidei dintre Romania si Islanda, poate cel mai important meci al tricolorilor din ultimii patru ani. in aceasta .

Mirel Radoi a spus adevarul despre esecul din Islanda. De ce nu a castigat Romania, de fapt

Aseara, in capitala islandeza, Mirel Radoi si elevii sai au pierdut sansa calificarii la un nou turneu final european. Cu mari diferente in cele doua loturi, Islanda s-a impus cu un scor avantajos pentru echipa gazda. Mirel Radoi a spus adevarul despre esecul din Islanda Aseara, de la ora 21:45, pe o vreme rece in .

EXCLUSIV Pactul secret dintre Mirel Radoi si sotia sa! Ce nu are voie Viviana sa faca sub nicio forma

Mirel Radoi si sotia sa au convenit, in urma cu zece ani, ca Viviana sa nu mearga pe stadioane pentru a-si urmari sotul. Pactul a ramas valabil si dupa ce el a devenit antrenor. Milioane de romani, alaturi de echipa nationala Ziua marelui meci a sosit. Diseara, de la 21:45 ora Romaniei), tricolorii vor incerca .

Mirel Radoi poate schimba aproape toata echipa pentru meciul cu Norvegia. Cum ar putea arata primul 11

Romania bifeaza inca un turneu final ratat, dupa 2-1 cu Islanda, partida in care tricolorii au fost net inferiori. Mirel Radoi si-a exprimat nemultumirea fata de jocul prestat si a declarat ca nu.

Mirel Radoi prefateaza duelul cu Islanda

Selectionerul Mirel Radoi a vorbit, miercuri seara, intr-o conferinta de presa, despre meciul de baraj cu Islanda programat joi, ora 21:45, live text pe onlinesport. ro .

Mirel Radoi: Islanda e echipa gazda si are un avantaj si pe banca tehnica

Selectionerul Mirel Radoi a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca nu il ingrijoreaza faptul ca tricolorii nu au primit inca toate rezultatele testelor pentru coronavirus, el mentionand ca pregatirile pentru mecviul cu Islanda continua la fel. Radoi a mentionat ca islandezii au avantajul unui tehnician foarte experimentat.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )