Libnet.ro
UNICEF

06:30

Klaus Iohannis reitereaza faptul ca nu a fost testat niciodata pentru Covid-19: Nu am fost in situatia aceasta. Chiar daca ar fi o persoana bolnava, pericolul e redus aproape la zero pentru ca pastrez distanta si port masca (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis reitereaza faptul ca nu a fost testat niciodata pentru Covid-19: Nu am fost in situatia aceasta. Chiar daca ar fi o persoana bolnava, pericolul e redus aproape la zero pentru ca pastrez distanta si port masca (VIDEO)

Presedintele Romaniei,Klaus Iohannis, a sustinut o conferinta de presa, miercuri, la Palatul Cotroceni, ocazie cu care a reiterat faptul ca nu a fost testat niciodata pentru COVID-19, intrucat nu s-a. continuă pe B1

Seful Statului Major American aflat in carantina, dupa ce un oficial de rang inalt a fost testat pozitiv pentru Covid-19

Seful Statului Major al SUA, generalul Mark Milley, s-a autoizolat dupa ce amiralul numarul doi al Politiei de Coasta, Charles Ray, a anuntat ca a fost testat pozitiv pentru Covid-19, potrivit AFP.

inca un liceu de top din Bucuresti trece in scenariul rosu. Un cadru didactic de la Sfantul Sava a fost testat pozitiv pentru COVID-19 (VIDEO)

Inca un liceu de top din Capitala intra in schenariul rosu, dupa aparitia primului caz de COVID-19 din unitatea de invatamant. Este vorba despre Liceul Jean Monnet din Bucuresti. in total, elevii de la 28.

Caz de COVID-19 la nationala Romaniei, inainte de meciul crucial cu Islanda. Un membru din staff a fost testat pozitiv

Un membru din staff-ul auxiliar al echipei nationale de fotbal a Romaniei a fost testat pozitiv pentru COVID-19. Vestea a venit pe fondul testarii impuse de UEFA, prin care tricolorii au trecut marti. Vestea vi.

Primarul municipiului Galati, Ionut Pucheanu, testat pozitiv pentru coronavirus

Primarul municipiului Galati, Ionut Pucheanu, a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus, acesta autoizolandu-se imediat cum au aparut primele semne. Edilul a transmis pe pagina sa de Facebook ca are.

Nicusor Dan, testat negativ pentru COVID-19: Primarul ales al Capitalei ramane in izolare pana pe 9 octombrie

Nicusor Dan a anuntat ca a fost testat negativ pentru infectia cu noul coronavirus. Cu toate acestea, primarul ales al Capitalei va ramane in izolare pana vineri, 9 octombrie, ca masura de precautie.

Ludovic Orban a fost testat negativ pentru COVID-19 Va ramane in carantina pana joi

Rezultatul testului pentru noul coronavirus COVID-19) in cazul premierului Ludovic Orban este negativ, informeaza Guvernul. Din motive de precautie, Ludovic Orban va ramane in carantina pana joi, 8 octombrie, de unde isi va exercita atributiile functiei de prim-ministru si isi va desfasura activitatea fara interactiune fizica cu alte persoane.

KLAUS IOHANNIS, DESPRE TESTAREA PENTRU COVID-19: Nu am fost niciodata in situatia ca medicii sa-mi recomande acest test

Presedintele Klaus Iohannis a reiterat, astazi, ca nu s-a testat pentru coronavirus deoarece nu a fost niciodata in situatia ca medicii sa-i recomande sa faca acest lucru.

KLAUS IOHANNIS: Nu este nevoie sa inchidem toata tara daca avem focare semnificative in judete

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, astazi, la Palatul Cotroceni, de faptul ca restrictiile care au ca scop prevenirea raspandirii noului coronavirus sunt aplicate local si nu este nevoie sa inchidem toata tara.

Klaus Iohannis, despre posibila interzicere a circulatiei dintr-o localitate in alta: Pe masura ce rata infectarii va creste este destul de probabil sa apara noi si noi restrictii (VIDEO)

In timpul conferintei de presa de miercuri, 7 octombrie, presedintele Klaus Iohannis a fost intrebat daca, in ultimele luni, in Romania s-ar putea impune masuri mai stricte, inclusiv cele extreme, precum.

VIDEO Klaus Iohannis: Masurile de restrictie sunt inevitabile Nu e nevoie sa inchidem toata tara, daca avem focare semnificative, acolo se va actiona

Presedintele Klaus Iohannis a facut miercuri un nou apel la responsabilitate si a cerut respectarea masurilor de igiena si a restrictiilor impuse de autoritati, in ziua in care a fost anuntat cel mai grav bilant al epidemiei de coronavirus in tara noastra: aproape 3. 000 de noi cazuri, 82 de decese si 612 pacienti la terapie intensiva.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )