Libnet.ro
UNICEF

01:05

Comentarii rauvoitoare. Facebook, amendata cu doua milioane de euro

Antena3 Antena3,
Comentarii rauvoitoare. Facebook, amendata cu doua milioane de euro

Justitia germana a aplicat Facebook o amenda de 2 milioane de euro, acuzand gigantul social media ca a comunicat in mod incomplet numarul de comentarii rauvoitoare care circula pe reteaua sociala,. continuă pe Antena3

Romario Benzar a semnat cu Lecce FCSB a primit doua milioane de euro

Fundasul Romario Benzar a semnat un contract pe trei sezoane cu Lecce, a anuntat echipa nou promovata in Serie A.

STUDIU: Doua milioane de spanioli se vor indatora pentru a pleca in vacanta

Vara aceasta, 28 de milioane de spanioli vor pleca in vacanta, iar circa doua milioane dintre acestia vor apela la un produs de finantare pentru care vor plati, in total, 97 milioane de euro dobanzi, relateaza ABC, citand un studiu Kelisto. es.

INTR-O TRANZACTIE DE 740 MILIOANE EURO Liberty a cumparat activele ArcelorMittal din sapte tari europene

Liberty Steel, parte a GFG Alliance, companie detinuta la nivel global de Sanjeev Gupta, a incheiat luni, pentru 740 milioane euro, achizitia de la ArcelorMittal a sapte fabrici de otel si a cinci centre de servicii in sapte tari din Europa, inclusiv combinatul siderurgic din Galati, care isi schimba denumirea in Liberty Galati.

Facebook amendat 2 milioane de Euro in Germania

Autoritatile germane au amendat Facebook cu suma de 2 milioane de euro pentru rapoarte false privind.

VIDEO OFICIAL Razvan Lucescu, antrenor la Al Hilal Romanul va primi patru milioane de euro pe an

Razvan Lucescu s-a inteles cu Al Hilal, echipa din Arabia Saudita, care a platit celor de la PAOK clauza de reziliere de doua milioane de euro a antrenorului roman. Lucescu va primi patru milioane de euro pe an de la arabi, contractul fiind valabil doi ani.

Cele 14 proiecte energetice care au fost trimise Comisiei Europene pentru finantari de pana in 12,5 milioane euro fiecare

Ministerul Energiei a transmis Comisiei Europene o lista cu 14 proiecte propuse pentru finantare prin schema EU-ETS, fiecare avand o valoare de pana in 12,5 milioane de euro. Potrivit unei directive europene din 2018, a fost instituit un mecanism financiar care presupune alocarea tranzitorie cu titlu gratuit pentru modernizarea sectorului energetic, asa-numitul Mecanismul de finantare.

ANUL TRECUT: EximBank, cifra de afaceri de 155,61 milioane euro

EximBank a fost, anul trecut, liderul pietei locale de factoring de export, cu o cifra de afaceri neta de 155,61 milioane de euro, conform datelor Factors Chain International FCI), cea mai importanta organizatie internationala de profil, informeaza un comunicat al bancii.

Clauza de reziliere a lui Antoine Griezmann a scazut la 120 milioane de euro - Transferul la Barcelona, ca si rezolvat

Clauza de reziliere a contractului dintre atacantul francez Antoine Grizemann si clubul spaniol de fotbal Atletico Madrid a scazut, incepand de luni, de la 200 la 120 milioane euro, informeaza presa iberica.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )