Libnet.ro
UNICEF

20:30

Comentariu AFP: Vladimir Putin isi impune punctele de vedere, dar angajeaza Rusia pe o cale ingusta

Hotnews Hotnews,
 Comentariu AFP: Vladimir Putin isi impune punctele de vedere, dar angajeaza Rusia pe o cale ingusta

Vladimir Putin a redus opozantii si presa la tacere, de cand a revenit la Kremlin, zadarniceste eforturile occidentalilor in dosarul privind conflictul din Siria si este pe cale sa anexeze Crimeea, impunandu-si astfel punctele de vedere, dar angajandu-si tara pe o cale ingusta. Militari rusi au ocupat un teritoriu strain, in Europa, fara sa tina cont de strigatele de indignare ale capitalelor occidentale. Preluand controlul asupra Crimeei, o peninsula rusofona in sudul Ucrainei, in urma schimbarii puterii la Kiev, Rusia lui Putin a trecut la un nou nivel al afirmarii puterii sale si la confruntarea cu Occidentul. continuă pe Hotnews

ANALIZA AFP: Vladimir Putin isi impune punctul de vedere dar angajeaza Rusia pe o cale ingusta

Vladimir Putin, de cand a revenit la Kremlin, a redus opozantii si presa la tacere, zadarniceste eforturile occidentalilor in dosarul privind conflictul din Siria si este pe cale sa anexeze Crimeea,.

Vladimir Putin nu tine cont de ingrijorarile oligarhilor si economistilor rusi privind impactul sanctiunilor economice din partea Occidentului

Inalti oficiali si unii dintre cei mai bogati oameni de afaceri din Rusia incearca sa evalueze impactul economic al unor eventuale sanctiuni pe care le-ar impune SUA si UE, insa surse apropiate situatiei afirma ca presedintele rus Vladimir Putin nu le asculta temerile.

Sondaj: Vladimir Putin este mai puternic decat Barack Obama

Invazia Rusiei in Ucraina, sub privirile ingaduitoare ale comunitatii internationale, sau poate doar fotografiile cu liderul rus calarind cu incredere, la bustul gol, i-au determinat pe americani sa-l considere pe Vladimir Putin un lider mult mai puternic decat propriul lor conducator, Barack Obama, dupa cum arat un sondaj recent.

Vladimir Putin: Referendumul din Crimeea este in conformitate cu reglementarile internationale

Referendumul din regiunea ucraineana Crimeea este in conformitate cu dreptul international si cu Carta Natiunilor Unite, i-a transmis, vineri, presedintele rus Vladimir Putin, secretarului general al ONU, Ban.

Vladimir Putin: Referendumul din Crimeea este in conformitate cu reglementarile internationale

Referendumul din Crimeea este in conformitate cu dreptul international si cu Carta Natiunilor Unite, i-a transmis presedintele Rusiei, Vladimir Putin, secretarului general ONU, Ban Ki-moon. Domnii Putin si Ban.

Miliarde de dolari dintr-un ajutor al UE, SUA si FMI pentru Ucraina vor ajunge in cuferele presedintului rus Vladimir Putin

Miliarde de dolari dintr-un eventual ajutor financiar acordat Ucrainei de catre UE, FMI si SUA vor ajunge aproape cu siguranta in cuferele presedintului rus Vladimir Putin, scrie CNBC. O parte a banilor va.

Sondaj: Americanii cred ca Vladimir Putin este un lider mai puternic decat Barack Obama

Americanii cred ca presedintele Rusiei, Vladimir Putin, este un lider mult mai puternic decat Barack Obama, potrivit unui sondaj YouGov/Economist citat de Washington Examiner.

Presedintele OSCE a discutat la telefon cu Vladimir Putin despre criza din Ucraina.

Presedintele in exercitiu al OSCE, Didier Burkhalter, a discutat miercuri dupa-amiaza la telefon cu presedintele rus Vladimir Putin in legatura cu criza din Ucraina, relateaza Mediafax. Cei doi oficiali au discutat despre gasirea unor cai posibile pentru depasirea crizei actuale, a anuntat Organizatia pentru Securitate si Coooperare in Europa OSCE) intr-un comunicat. De asemenea, discutia a vizat si infiintarea unui grup de contact international privind Ucraina si a modalitatilor prin care .

Un nepot al lui Vladimir Putin se foloseste de numele familiei pentru atragerea investitorilor

Un nepot al presedintelui rus Vladimir Putin a anuntat miercuri infiintarea unei firme de consultanta in scopul atragerii de investitii straine in Rusia si nu s-a ferit sa se foloseasca de notorietatea numelui de familie, promitand clientilor ca se vor afla sub protectie speciala.

FOTO Adevarata fata a lui Vladimir Putin, partea a IV-a. Cum il descrie fosta nevasta, Liudmila Putina

Zvonurile nu au crutat cuplul Vladimir si Liudmila Putin, cu multi ani inainte de oficializarea divortului circuland nenumarate speculatii legate de infidelitati si abuzuri care au destramat un mariaj de 30 de ani. Animozitatile intre cei doi fosti indragostiti au facut-o pe Liudmila sa-l numeasca vampir, iar el a vociferat ca nu o poate suporta mai mult de trei saptamani.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )