Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vladimir Putin: Referendumul din Crimeea este in conformitate cu reglementarile internationale

B1 B1,
Vladimir Putin: Referendumul din Crimeea este in conformitate cu reglementarile internationale

Referendumul din regiunea ucraineana Crimeea este in conformitate cu dreptul international si cu Carta Natiunilor Unite, i-a transmis, vineri, presedintele rus Vladimir Putin, secretarului general al ONU, Ban. continuă pe B1

Vladimir Putin: Referendumul din Crimeea este in conformitate cu reglementarile internationale

Referendumul din Crimeea este in conformitate cu dreptul international si cu Carta Natiunilor Unite, i-a transmis presedintele Rusiei, Vladimir Putin, secretarului general ONU, Ban Ki-moon. Domnii Putin si Ban.

Seful OSCE: Referendumul din Crimeea este ilegal.

Presedintele in exercitiu al Organizatiei pentru Securitate si Cooperare in Europa OSCE) a apreciat, marti, ca referendumul prevazut sa aiba loc duminica in Crimeea este ilegal, relateaza AFP, conform Mediafax. In forma sa actuala, referendumul privind statutul) Crimeei, prevazut sa aiba loc la 16 martie, nu este in conformitate cu Constitutia Ucrainei si trebuie sa fie considerat ilegal, a anuntat Didier Burkhalter, citat intr-un comunicat. Citeste si: Turcinov: Ucraina nu va urma .

Presedintele OSCE: Referendumul din Crimeea este ilegal

Presedintele in exercitiu al Organizatiei pentru Securitate si Cooperare in Europa OSCE), Didier Burkhalter, a apreciat marti ca referendumul prevazut sa aiba loc duminica in Crimeea este ilegal,.

Securitatea UE, amenintata de referendumul din Crimeea.

Referendumul din Crimeea ameninta securitatea Uniunii Europene. Este pozitia oficiala a Bruxelles-ului, pregatit sa faca sacrificii economice si sa impuna sanctiuni Rusiei, scrie agentia ucraineana de presa, UNIAN, conform publika. md. De cealalta parte, Moscova sustine ca are un plan pentru rezolvarea crizei din Ucraina. Potrivit Uniunii Europene, referendumul din Crimeea privind aderarea la Federatia Rusa poate provoca aparitia separatismului si in alte regiuni ale Europei. In cazul in care .

Traian Basescu: Romania sustine independenta si suveranitatea Ucrainei si considera referendumul din Crimeea neconstitutional

Presedintele TraianBasescu a declarat, miercuri seara, ca Romania considera neconstitutional referendumul din Crimeea. Romania sustine fara rezerve independenta, integritatea si suveranitatea.

Traian Basescu: Romania sustine independenta si suveranitatea Ucrainei si considera referendumul din Crimeea neconstitutional (VIDEO)

Presedintele TraianBasescu a declarat, miercuri seara, ca Romania considera neconstitutional referendumul din Crimeea. Romania sustine fara rezerve independenta, integritatea si suveranitatea.

John Kerry: Daca referendumul din Crimeea nu va fi anulat, Rusia risca sanctiuni suplimentare

Daca referendumul din Crimeea se va desfasura, Rusia risca sanctiuni suplimentare, a avertizat secretarul de Stat american, John Kerry, citat de BBC News. Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, a spus clar ca.

Spania: Declaratia de independenta a Parlamentului din Crimeea este ilegala si incalca practicile internationale

Declaratia de independenta adoptata de Parlamentul din Crimeea este ilegala, considera ministrul spaniol de Externe, Jose Manuel Garcia-Margallo, cerand Uniunii Europene sa coopereze cu Rusia pentru.

Parlamentul de la Kiev, in sedinta pentru a discuta referendumul din Crimeea.

Maine, 15 martie, Rada de la Kiev se intruneste in sedinta pentru a pune in discutie referendumul din 16 martie din Crimeea, informeaza timpul. md. Anuntul a fost facut de catre presedintele fractiunii Batikivtina. Potrivit acestuia deputatii au luat mai devreme o decizie ca sedintele Radei Supreme cu privire la situatia din tara sa nu fie intrerupte. Oficialul a mai punctat ca astazi este asteptata decizia Curtii Supreme a Ucrainei cu privire la desfasurarea referendumului in Crimeea.

Rusia indeamna OSCE sa trimita observatori la referendumul din Crimeea

Moscova a indemnat astazi Organizatia pentru Securitate si Cooperare in Europa OSCE) sa trimita observatori la referendumul prevazut duminica pentru alipirea Peninsulei ucrainene Crimeea la Rusia, a anuntat Ministerul rus de Externe.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )