Libnet.ro
UNICEF

01:05

Comentatorul sportiv Ilie Dobre, din nou in Cartea Recordurilor

B1 B1,
Comentatorul sportiv Ilie Dobre, din nou in Cartea Recordurilor

Comentatorul sportiv Ilie Dobre a intrat din nou in Cartea Recordurilor, reusind cea mai lunga transmisiune a unui gol in direct, cu o singura respiratie, de un minut si opt secunde. Recordul l-a stabilit in. continuă pe B1

Comentatorul sportiv Ilie Dobre a intrat din nou in Cartea Recordurilor.

Comentatorul sportiv Ilie Dobre a intrat din nou in Cartea Recordurilor, dupa ce a stabilit un record mondial pentru cea mai lunga transmisiune a unui gol in direct, cu o singura respiratie, de un minut si opt secunde. Recordul a fost stabilit cand Ciprian Marica a deschis scorul in partida cu Ungaria, scor 3-0, disputata la 6 septembrie 2013, in preliminariile Cupei Mondiale. Comentatorul Ilie Dobre detine inca patru recorduri mondiale : 31 de secunde si 27 de secunde in transmisiunea unui .

VIDEOElevii unui colegiu baimarean se pregatesc sa intre in Cartea Recordurilor

Peste 1. 000 de elevi baimareni si profesorii lor muncesc de zor pentru a ajunge in Cartea Recordurilor. Din dorinta de a face cel mai mare brad uman si in speranta ca vor ajunge astfel pe paginile celebrei carti, elevii si personalul didactic din cadrul Colegiului National Vasile Lucaciu au inceput repetitiile pentru proiectul ce va fi pus in practica in data de 16 decembrie.

Andra si Razvan Gogan, copiii romani din Cartea Recordurilor, au lansat videoclipul de iarna

Andra 15 ani) si Razvan Gogan 12 ani), copiii romani care au intrat in Cartea Recordurilor pentru Cel mai lung concert sustinut de un copil si pentru Cele mai multe albume lansate la categoria lor de varsta, au lansat cel de-al doilea videoclip din cariera lor.

Radu Beligan va intra in Cartea Recordurilor!

Romania va avea primul actor inscris in Cartea Recordurilor. Radu Beligan va figura in renumita publicatie avand cea mai lunga cariera artistica, de peste 75 de ani!.

Maestrul Radu Beligan a intrat in Cartea Recordurilor

Radu Beligan, care va implini 95 de ani pe 14 decembrie, intra in Cartea Recordurilor cu titlul de cel mai longeviv actor inca in activitate.

Cartea Recordurilor: Radu Beligan, cel mai longeviv actor aflat inca in activitate pe scena de teatru

Radu Beligan va primi titlul de cel mai longeviv actor inca in activitate pe scena de teatru din partea Cartii Recordurilor Guinness, duminica, la Teatrul National Bucuresti. Cu o zi inainte, actorul va implini 95 de ani, noteaza Mediafax .

Radu Beligan urmeaza sa intre in Cartea Recordurilor drept cel mai longeviv actor aflat inca in activitate

Radu Beligan, care urmeaza sa implineasca sambata varsta de 95 de ani, va primi duminica titlul de cel mai longeviv actor inca in activitate pe scena de teatru din partea Cartii Recordurilor, informeaza Me.

Radu Beligan va intra in Cartea Recordurilor Guiness - cel mai longeviv actor aflat inca in activitate pe scena de teatru

Radu Beligan, care va implini, sambata, 95 de ani, va primi titlul de cel mai longeviv actor inca in activitate pe scena de teatru din partea Cartii Recordurilor Guinness, duminica, la Teatrul National Bucuresti, potrivit unui comunicat citat de Mediafax.

Nicoleta Luciu este insarcinata din nou? Cu gemeni?

Din ce in ce mai multe voci spun ca Nicoleta Luciu ar fi insarcinata din nou, cu gemeni. Zvonuri sustinute si de dorinta ei de a mai avea doi copii anul viitor, scrisa pe un biletel la evenimentul Noblezza, si de faptul ca abdomenul ei a inceput sa creasca in volum.

Legea amnistiei, din nou in plen saptamana viitoare.

Legea amnistiei a fost inclusa din nou pe ordinea de zi a Camerei Deputatilor saptamana viitoare, pentru ca parlamentarii sa dea votul final. Pe ordinea de zi, in dreptul propunerii de lege, se mentioneaza ca initiativa este dezbatuta in procedura de urgenta, ca Raportul Comisiei Juridice este unul de adoptare si ca forul decizional este Camera Deputatilor. De aceasta data, pe site-ul Camerei, in dreptul propunerii legislative, figureaza si raportul Comisiei Juridice privind adoptarea .

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )