Libnet.ro
UNICEF

21:00

Comisar european: Muncitorii din Europa de Est reprezinta un avantaj pentru economiile tarilor gazda

B1 B1,
Comisar european: Muncitorii din Europa de Est reprezinta un avantaj pentru economiile tarilor gazda

Muncitorii din Europa de Est, inclusiv romanii si bulgarii, reprezinta un avantaj pentru economiile altor state UE, sustine comisarul european insarcinat cu Afaceri Sociale Laszlo Andor. Acesta a subliniat. continuă pe B1

Muncitorii din Europa de Est, in special cei romani si bulgari, reprezinta o sansa pentru UE - Comisia Europeana

Muncitorii din Europa de Est, in special cei romani si bulgari, sunt benefici pentru economiile altor tari din Uniunea Europeana, a afirmat luni Comisia Europeana, subliniind ca spectrul unui aflux masiv de muncitori s-a dovedit nefondat.

CE: Muncitorii din Europa de Est, avantaj pentru economiile altor state.

CE respinge dezbaterea privind migrarea romanilor si bulgarilor ca emotionala si eronata. Muncitorii din Europa de Est, inclusiv romanii si bulgarii, reprezinta un avantaj pentru economiile altor state UE, a afirmat luni Comisia Europeana CE), subliniind ca spectrul unui aflux masiv al acestor muncitori este nefondat, conform Mediafax. Citeste si: Daily Mail: Imigrantul roman ajuns celebru a disparut fara urma Muncitorii originari din Europa de Est) vin sa completeze muncitorii .

Comisia Europeana: Muncitorii din Europa de Est, in special romanii si bulgarii, benefici petnru economiile altor tari din UE

Muncitorii din Europa de Est, in special cei romani si bulgari, sunt benefici pentru economiile tarilor din Uniunea Europeana, a afirmat, luni, comisarul insarcinat cu Afacerile sociale, Laszlo Andor, citat de Ho.

Comisar european: Imigrantii romani si bulgari sunt benefici pentru economiile tarilor gazda

Muncitorii din Europa de Est, in special romanii si bulgarii, reprezinta un avantaj pentru economiile altor state UE, a afirmat luni Comisia Europeana CE), subliniind ca spectrul unui aflux masiv al acestor muncitori este nefondat, relateaza site-ul Radioteleviziunii Belgiene Francofone RTBF).

Top 10 cele mai inteligente orase din Europa.

Copenhaga, Amsterdam si Viena ocupa primele trei locuri in topul din 2013 al celor mai inteligente orase din Europa intocmit de specialistul american Boyd Cohen. Acesta include in top orasele care dezvolta si pun in practica cele mai inovatoare idei in domeniul infrastructurii, tehnologiei sau antreprenoriatului. Prima clasata, Copenhaga, este cunoscuta drept cea mai verde metropola din lume, avand, la nivel mondial, una dintre cele mai reduse amprente de carbon pe cap de locuitor. Copenhaga .

Oscilatii la bursele din Europa

Actiunile de pe pietele din Europa au fluctuat ieri, dupa ce Comitetul Basel a relaxat o norma referitoare la calculul limitei de indatorare a bancilor.

Bucuresti, printre cele mai atractive zece piete imobiliare din Europa

Cele mai interesante zece piete din Europa pentru investitorii imobiliari sunt Bucuresti, Varsovia, Dublin, Amsterdam, Milan, Barcelona, Roma, Madrid, Bruxelles si Luxembourg, considera analistii de la BNP Paribas Real Estate, scrie Mediafax .

Dealerii spanioli ai Chevrolet cer General Motors despagubiri de 50 milioane euro pentru ca marca va fi retrasa din Europa

Dealerii Chevrolet din Spania sunt foarte nemultumiti de decizia GM care la final de 2015 va inceta comercializarea masinilor marcii in Europa si, ca urmare, cer despagubiri pentru pierderile pe care afacerile lor le vor suferi, scrie publicatia autonocion. com. Dealerii spanioli ai Chevrolet cauta solutii, iar unii au discutat chiar si cu marca Qoros din China.

Decizia pe care a luat-o cea mai puternica tara din Europa, la propunerea SUA: Sunt slabe sanse

Germania are putine sperante in ceea ce priveste incheierea unui acord cu Statele Unite asupra interzicerii spionajului reciproc, potrivit presei germane care a citat luni surse din cadrul serviciilor de.

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )