Libnet.ro
UNICEF

08:00

Comisia Europeana isi exprima regretul in legatura cu votul Elvetiei privind limitarea imigratiei

Adevărul Adevărul,
Comisia Europeana isi exprima regretul in legatura cu votul Elvetiei privind limitarea imigratiei

Comisia Europeana si-a exprimat, duminica, regretul in legatura cu rezultatul refendrumului organizat de Elvetia in privinta limitarii imigratiei, informeaza AFP. continuă pe Adevărul

UPDATE. Elvetienii au decis: Vor limitarea imigratiei. CE isi exprima regretul.

UPDATE: Comisia Europeana si-a exprimat regretul, duminica, fata de votul elvetienilor in favoarea introducerii unor cote in privinta imigratiei, intr-un comunicat citat de AFP, conform Mediafax. Comisia va examina implicatiile acestei initiative asupra tuturor relatiile dintre UE si Elvetia, adauga textul. --- Alegatorii elvetieni au votat in proportie de 50,3 la suta in favoarea unei limitari a imigratiei, in cadrul referendumului organizat duminica, potrivit rezultatelor oficiale, .

Ianuarie mort - Romania a cerut 32 de milioane de euro si nu a primit nimic de la Comisia Europeana, din fondurile structurale si de coeziune

Comisia Europeana nu a rambursat Romaniei niciun ban din fondurile structurale si de coeziune, in ianuarie 2014, in timp ce tara a cerut de la Bruxelles deconturi de nici 32 de milioane de euro in prima luna a anului, potrivit celei mai recente situatii prezentate de Ministerul Fondurilor Europene.

Vizele pentru SUA. Ce poate face Comisia Europeana.

O stire difuzata miercuri de website-ul Euractiv. com, arata ca Bruxelles-ul ar fi dat Statelor Unite un ragaz de sase luni pentru a ridica vizele calatorilor proveniti din Romania, Polonia, Bulgaria, Croatia si Cipru, in caz contrar Comisia ar putea lua masuri de reciprocitate. In realitate, aceste masuri sunt foarte limitate. Comisia Europeana a cerut Statelor Unite sa ridice regimul vizelor pentru cetatenii din cinci tari membre ale Uniunii Europene, printre care si Romania. Bucurestiul .

Comisia Europeana infirma faptul ca a solicitat SUA scoaterea vizelor pentru Romania

Stirile despre anularea vizelor pentru Statele Unite au creat confuzii in randul romanilor care isi doresc sa plece peste Ocean. Presa a anuntat saptamana aceasta ca Uniunea Europeana are de gand sa.

Comisia Europeana ii invita pe primari la discutii privind provocarile din administratia locala

Peste 100 de primari si reprezentanti ai autoritatilor locale din intreaga Europa se vor intalni la Bruxelles la 11 februarie pentru a discuta despre provocarile si oportunitatile actuale privind libera circulatie in Uniunea Europeana.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1954 seconds )