Libnet.ro
UNICEF

11:15

Comisia Europeana ofera 47 de milioane de euro pe an producatorilor romani de vin, pana in 2018

Hotnews Hotnews,
 Comisia Europeana ofera 47 de milioane de euro pe an producatorilor romani de vin, pana in 2018

Producatorii romani de vin pot accesa fonduri in valoare totala de 47,7 de euro pe an, de la Comisia Europeana, in perioada 2014-2018, potrivit unei hotarari adoptate miercuri de Guvern, privind aplicarii acestei scheme in Romania. continuă pe Hotnews

Producatorii din sectorul viticol vor primi 47,7 milioane euro din partea UE

Producatorii din sectorul viticol vor primi un sprijin financiar de 47,7 milioane euro din parte UE in perioada 2014-2018, pentru restructurarea si reconversia plantatiilor viticole, promovarea vinurilor, asigurarea recoltei de struguri si investitii, informeaza MADR.

Exporturi de bauturi si tutun de peste 157 milioane euro

Tara noastra a exportat, in primul trimestru al acestui an, bauturi si tutun in valoare de 157,2 milioane euro, cu 25,8 milioane euro peste nivelul din perioada similara a anului 2013, potrivit buletinului statistic lunar publicat de Institutul National de Statistica INS).

ANI - 6,9 milioane euro intr-un sistem IT

Agentia Nationala de Integritate ANI) a selectat consortiul format din Siveco, UTI Grup, SAP si Computer Sharing pentru furnizarea unui sistem IT de prevenire a conflictelor de interese in domeniul achizitiilor publice, contractul ridicandu-se la 30,41 milioane de lei, cu TVA inclusa 6,9 milioane euro).

ANI - 6,9 milioane euro intr-un sistem IT

Agentia Nationala de Integritate ANI) a selectat consortiul format din Siveco, UTI Grup, SAP si Computer Sharing pentru furnizarea unui sistem IT de prevenire a conflictelor de interese in domeniul achizitiilor publice, contractul ridicandu-se la 30,41 milioane de lei, cu TVA inclusa 6,9 milioane euro).

eMAG spune ca la centrul de software pe care il deschide, costurile salariale si impozitul pe profit vor depasi 25 milioane euro in urmatorii sapte ani.

Retailer-ul online eMAG, care lanseaza in luna iulie proiectul de investitii numit Centrul de Dezvoltare Software eMAG IT Research estimeaza ca acesta va contribui cu 25,8 milioane de euro la dezvoltarea regionala, insemnand costurile salariale si impozitul pe profit in perioada 2014 - 2021. Pentru centrul la care vor fi 200 de angajati compania a obtinut un ajutor de stat de 6,65 milioane euro.

Un olandez a castigat 1,3 milioane euro dupa ce a pariat pe scorul corect la meciul Brazilia-Germania

Un olandez in varsta de 45 ani a castigat aproximativ 1,3 milioane euro dupa ce a pariat corect pe scorul de 1-7 de la meciul Brazilia-Germania, in semifinalele CUpei Mondiale, potrivit Nordpress. Barbatul a.

Vanzari de 2,5 milioane euro la Ibiza Sol Residence

Complexul rezidential Ibiza Sol Residence din Capitala a avut, in primul semestru din acest an, vanzari de 2,457 milioane euro de aproape doua ori si jumatate mai mari decat in aceeasi perioada din 2013, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

Lichiditate de peste 25,9 milioane euro pe bursa, datorita Electrica

Bursa de Valori Bucuresti a inregistrat, vineri, o lichiditate de 113,10 milioane lei 25,76 milioane euro), toti indicii bursei fiind in scadere.

Grecia: Veniturile din turism, 471,4 milioane euro in T1 2014

Veniturile din turism inregistrate de Grecia in primul trimestru din acest an au crescut cu 17,3% comparativ cu perioada similara din 2013, pana la 471,4 milioane euro, informeaza Banca Centrala de la Atena, preluata de portalul Ekathimerini. com.

VIDEO Perchezitii in Bucuresti si Ilfov la suspecti de evaziune fiscala, prejudiciul fiind estimat la 1,5 milioane euro. Perchezitiile ar avea loc la cladirile MediaPro

Politistii Capitalei efectueaza marti 26 de perchezitii in Bucuresti si judetul Ilfov pentru destructurarea unui grup specializat in comiterea infractiunilor de evaziune fiscala si spalare de bani, prejudiciul estimat adus statului fiind de 1,5 milioane de euro, anunta Directia Generala a Politiei Municipiului Bucuresti, intr-un comunicat. Potrivit televiziunilor de stiri, perchezitiile vizeaza cladiri MediaPro din Bucuresti si Ilfov. Ora 18:23 Studiourile MediaPro au transmis o pozitie oficiala privind perchezitiile de marti dimineata in care precizeaza ca ofera autoritatilor intregul sprijin si cooperarea lor. Suntem preocupati sa respectam legislatia in vigoare si sa promovam cele mai bune practici, astfel ca suntem transparenti si deschisi in fata procedurilor autoritatilor, se mai arata in comunicat. UPDATE: Premierul Victor Ponta a precizat marti ca nu a avut nicio informatie despre descinderile politiei la sediul MediaPRO din Buftea atunci cand a declarat la un post de televiziune ca Adrian Sarbu, patronul trustului respectiv, a fost la el in birou si i-a cerut sa opreasca controalele Fiscului la firmele sale.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )