Libnet.ro
UNICEF

22:30

Producatorii din sectorul viticol vor primi 47,7 milioane euro din partea UE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Producatorii din sectorul viticol vor primi 47,7 milioane euro din partea UE

Producatorii din sectorul viticol vor primi un sprijin financiar de 47,7 milioane euro din parte UE in perioada 2014-2018, pentru restructurarea si reconversia plantatiilor viticole, promovarea vinurilor, asigurarea recoltei de struguri si investitii, informeaza MADR. continuă pe Ziarul Bursa

Dupa ani de asteptare, 25 de familii din Baile Govora vor primi locuinte ANL

Tinerii vor primi cate un apartament intr-un bloc construit recent de primarie, chiar la intrarea in statiunea Baile Govora. Autoritatile locale intentioneaza sa le ofere cateva locuinte de serviciu medicilor si politistilor care isi desfasoara activitatea in Govora.

Viticultorii vor primi sprijin financiar de la UE printr-un nou program comunitar. Alocarea totala: 47,7 milioane de euro

In Sedinta de Guvern de astazi a fost aprobata Hotararea care stabileste modul de acordare a sprijinului financiar din partea Uniunii Europene UE) pentru producatorii din sectorul vitivinicol in perioada 2014-2018. Cuantumul anual al sprijinului financiar din partea UE este de 47,7 milioane de euro, anunta Ministerul Agriculturii.

Program: Peste 1.300 de copii cu risc de abandon scolar vor primi ajutor la teme, timp de un an

1325 de copii care prezinta risc de abandon scolar vor invata, in fiecare duminica, timp de un an, la orele de cateheza, despre grija fata de mediu si nediscriminare si vor primi ajutor la lectii, pentru a nu ramane in urma cu materia. Si 318 copii care au renuntat la scoala vor merge la cursuri de tipul Scoala dupa scoala. Initiativa apartine organizatiei World Vision, in colaborare cu Patriarhia Romana.

Siemens ia in calcul vanzarea diviziei IT din sectorul sanatatii

Conglomeratul industrial german Siemens AG ia in considerare vanzarea diviziei sale IT din sectorul sanatatii, evaluata la peste un miliard de euro 1,4 miliarde de dolari), ca sa se poata concentra pe sectorul de energie si cel industrial, conform unor surse citate de Bloomberg.

Micii producatori, scutiti de taxe in pietele din Sectorul 4

Micii producatori locali pot intra fara sa plateasca taxa pentru taraba in pietele din Sectorul 4 al Capitalei, pe baza unor carduri electornice emise de Primarie.

Tabere de cartier pentru copiii din Sectorul 6 al Capitalei

90 de copii din Sectorul 6 al Capitalei au participat, timp de doua saptamani, la ateliere de creatie, in cadrul unor tabere de cartier, informeaza un comunicat al Directiei de Asistenta Sociala si Protectia Copilului DGASPC).

Degringolada politica a afectat afacerile din sectorul constructiilor

Firma de constructii Dumar Construct - care produce prefabricate din beton pentru infrastructura de apa si canalizare - este o afacere de familie cu capital 100% romanesc.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )