Libnet.ro
UNICEF

07:45

Comisia Europeana nu a primit o notificare privind un imprumut pentru Oltchim

Antena3 Antena3,
Comisia Europeana nu a primit o notificare privind un imprumut pentru Oltchim

Comisia Europeana nu a primit o notificare privind acordarea unui imprumut pentru repornirea activitatii combinatului Oltchim, dar este in contact cu autoritatile romane privitor la aceasta chestiune, a. continuă pe Antena3

Guvernul cere CE permisiunea pentru acordarea unui imprumut pentru Oltchim.

Victor Ponta participa vineri la un summit organizat in Bratislava pe teme economice. Cu ocazia vizitei, premierul a anuntat ca va cere permisiunea CE permisiunea pentru acordarea unui imprumut pentru Oltchim, informeaza digi24. ro. Premierul a spus ieri ca a contacat Cabinetul comisarului european pentru concurenta. Azi, Ministerul Economiei va transmite Comisiei Europene notificarea pentru acordarea unui ajutor de salvare catre Oltchim. Acest sprijin se poate acorda unei intreprinderi aflate .

Comisia Europeana nu se considera vinovata pentru reducerea salariilor profesorilor din Europa: Nu noi impunem taieri salariale, e rolul statelor

Comisia Europeana, carea apara o politica stricta de austeritate in Europa pentru a lupta impotriva crizei datoriilor, a negat vineri ca ar avea cea mai mica responsabilitate in inghetarea sau reducerea salariilor profesorilor, constatate recent intr-un numar din ce in ce mai mare de tari europene, scrie AFP.

Comisia Europeana: Nu noi impunem taieri salariale, e rolul statelor

Comisia Europeana nu se considera vinovata pentru inghetarea sau reducerea salariilor profesorilor. Reprezentantii ei neaga acesta responsabilitate a CE, constatata recent intr-un numar tot mai mare de.

Comisia Europeana a TESTAT toate CENTRALELE NUCLEARE din UE. ...

Comisia Europeana CE) a publicat, joi, rezultatele testelor de stres facute la toate centralele nucleare din UE, teste realizate dupa catastrofa de la Fukushima, potrivit unui comunicat al Comisiei Europene. Obiectivul principal al testelor de stres a fost acela de a evalua securitatea si soliditatea centralelor nuclearoelectrice in caz de evenimente naturale extreme, in special in caz de inundatie sau cutremure. Ambele scenarii au fost evaluate concomitent. Prabusirile de aeronave au fost .

Guvernul nu a notificat oficial Comisia Europeana pentru un ajutor in cazul Oltchim-Surse

Guvernul nu a transmis, inca, nicio notificare oficiala Comisiei Europene pentru acordarea unui ajutor de salvare catre Oltchim. Potrivit unor surse guvernamentale, Guvernul a trimis doar o scrisoare, prin Ministerul Economiei, direct comisarului european pentru concurenta, Joaquin Almunia. Insa nu este suficient. Pentru un aviz oficial, Guvernul trebuie sa transmita prin Consiliul Concurentei o notificare. Joaquin Almunia ar putea sa isi dea un acord de principiu pentru acest ajutor, ceea ce ar insemna ca imprumutul sa ajunga la Oltchim in baza unui raspuns informal, mai spun sursele citate.

Guvernul NU a notificat oficial Comisia Europeana pentru un ajutor in cazul Oltchim - surse.

Guvernul nu a transmis, inca, nicio notificare oficiala Comisiei Europene pentru acordarea unui ajutor de salvare catre Oltchim, informeaza Hotnews. ro. Potrivit unor surse guvernamentale, Guvernul a trimis doar o scrisoare, prin Ministerul Economiei, direct comisarului european pentru concurenta, Joaquin Almunia. Insa nu este suficient. Pentru un aviz oficial, Guvernul trebuie sa transmita prin Consiliul Concurentei o notificare. Joaquin Almunia ar putea sa isi dea un acord de principiu pentru .

Chitoiu: Acordam un imprumut pentru repornirea Oltchim. Platim salariile saptamanal.

Ministrul Economiei, Daniel Chitoiu, a declarat, luni, la iesirea de la discutiile pe tema repornirii activitatii de la Oltchim Ramnicu Valcea, ca Guvernul va acorda un imprumut de salvare a combinatului. Chitoiu a subliniat ca salariile sunt achitate partial in fiecare sapamana pe parcurs ce se recupereaza creantele de la debitorii Oltchim. Luni, premierul Victor Ponta a discutat cu ministrul Finantelor si seful Agentiei Nationale de Administrare Fiscala despre repornirea Oltchim .

Basescu a semnat decretul pentru promulgarea legii privind indemnizatia pentru mame

Presedintele Traian Basescu a semnat astazi decretul pentru promulgarea legii privind indemnizatia pentru mame, care prevede majorarea acesteia la 85% de la 75% din cuantumul venitului net.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )