Libnet.ro
UNICEF

16:00

Chitoiu: Acordam un imprumut pentru repornirea Oltchim. Platim salariile saptamanal.

România Liberă România Liberă,
Chitoiu: Acordam un imprumut pentru repornirea Oltchim. Platim salariile saptamanal.

Ministrul Economiei, Daniel Chitoiu, a declarat, luni, la iesirea de la discutiile pe tema repornirii activitatii de la Oltchim Ramnicu Valcea, ca Guvernul va acorda un imprumut de salvare a combinatului. Chitoiu a subliniat ca salariile sunt achitate partial in fiecare sapamana pe parcurs ce se recupereaza creantele de la debitorii Oltchim. Luni, premierul Victor Ponta a discutat cu ministrul Finantelor si seful Agentiei Nationale de Administrare Fiscala despre repornirea Oltchim . continuă pe România Liberă

Comisia Europeana nu a primit o notificare privind un imprumut pentru Oltchim

Comisia Europeana nu a primit o notificare privind acordarea unui imprumut pentru repornirea activitatii combinatului Oltchim, dar este in contact cu autoritatile romane privitor la aceasta chestiune, a.

Victor Ponta discuta cu ministrul Finantelor, seful ANAF si oficiali CE despre repornirea Oltchim

Premierul Victor Ponta discuta la Guvern cu ministrul Finantelor si cu seful Agentiei Nationale de Administrare Fiscala despre repornirea Oltchim, premierul anuntand anterior ca vrea sa discute luni si cu Joaquin Almunia, comisar european pentru concurenta, despre sustinerea financiara a combinatului, anunta Mediafax. Guvernul a transmis Comisiei Europene avizul pentru ca la Oltchim sa fie acordat un imprumut pana in 10 milioane euro si asteapta raspunsul Executivului comunitar intr-un interval de 30 zile.

Ponta discuta cu ministrul Finantelor, seful ANAF si oficiali CE despre repornirea Oltchim.

Premierul Ponta discuta la Guvern cu ministrul Finantelor si seful Agentiei Nationale de Administrare Fiscala despre repornirea Oltchim OLT), premierul a anuntat anterior ca vrea sa discute, luni, si cu Joaquin Almunia, comisar european pentru concurenta, despre sustinerea financiara a combinatului, potrivit Mediafax. Guvernul a transmis Comisiei Europene CE) avizul pentru ca la Oltchim sa fie acordat un imprumut pana in 10 milioane euro si asteapta raspunsul Executivului comunitar intr-un .

Ponta: Ministerul Economiei va solicita CE permisiunea acordarii unui imprumut pentru repornirea Oltchim

Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri va cere, vineri, Comisiei Europene permisiunea acordarii unui imprumut pentru demararea activitatii combinatului Oltchim, a declarat, joi, premierul Victor Ponta, precizand ca aceasta ar fi varianta secundara pentru solutionarea problemei.

Daniel Chitoiu: Negociem cu bancile creditoare, sa vedem cu ce suma pot veni pentru repornirea activitatii la Oltchim

Ministrul Economiei, Daniel Chitoiu, a declarat, luni, ca insolventa ar fi o solutie pentru Oltchim, insa guvernantii analizeaza in prezent mai multe posibilitati si ca intereseaza deocamdata repornirea.

Guvernul cere CE permisiunea pentru acordarea unui imprumut pentru Oltchim.

Victor Ponta participa vineri la un summit organizat in Bratislava pe teme economice. Cu ocazia vizitei, premierul a anuntat ca va cere permisiunea CE permisiunea pentru acordarea unui imprumut pentru Oltchim, informeaza digi24. ro. Premierul a spus ieri ca a contacat Cabinetul comisarului european pentru concurenta. Azi, Ministerul Economiei va transmite Comisiei Europene notificarea pentru acordarea unui ajutor de salvare catre Oltchim. Acest sprijin se poate acorda unei intreprinderi aflate .

Dan Diaconescu sustine ca are cei 45 milioane euro pentru preluarea Oltchim

UPDATE 09:17: Dan Diaconescu nu a spus de ce abia acum prezinta dovada existentei banilor Dan Diaconescu a prezentat aseara, presei, un extras de cont, pe care a hasurat anumite portiuni. --- *UPDATE 08:49: Dan Diaconescu va depune astazi plangere la Parchet impotriva autoritatilor statului Dan Diaconescu a anuntat ca va depune astazi plangere la Parchet impotriva autoritatilor, relateaza sursele de presa. --- *UPDATE 08:35: Angajatii Oltchim vor primi astazi un avans din salariul pe luna august Angajatii combinatului Oltchim Ramnicu Valcea urmeaza sa primesca astazi un avans de 40% din salariul pe luna august, dupa cum anuntase ieri ministrul delegat pentru Dialog Social, Liviu Pop, relateaza sursele de presa. --- *UPDATE 08:31: Statul si trei banci au constituit Comitetul pentru Stabilizarea Financiara a Oltchim Autoritatile statului Guvern, Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului AVAS), Electrica) si trei banci creditoare au infiintat Comitetului pentru Stabilizarea Financiara a Oltchim CSFO), un parteneriat public-privat care are ca obiectiv mentinerea companiei pe linia de plutire si pregatirea acesteia pentru privatizare, relateaza sursele de presa. ----- Dan Diaconescu a sustinut, aseara, la sosirea pe Aeroportul Otopeni, la salonul oficial, in fata presei, ca detine suma de 43 milioane euro in doua conturi constituite la sucursalele unor banci straine, in cuantum de 24 milioane euro, respectiv 19 milioane euro, realteaza sursele de presa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )