Libnet.ro
UNICEF

19:16

Avocatul Elenei Udrea: Exista posibilitatea sa cerem amanarea sedintei Comisiei Juridice, avand in vedere ca audierile DNA nu s-au terminat (VIDEO)

B1 B1,
Avocatul Elenei Udrea: Exista posibilitatea sa cerem amanarea sedintei Comisiei Juridice, avand in vedere ca audierile DNA nu s-au terminat (VIDEO)

Avocatul Elenei Udrea, Marius Striblea a declarat, miercuri, ca exista posibilitatea cererii de amanare a sedintei Comisiei Juridice din Camera Deputatilor in care se discuta o noua solicitare DNA de. continuă pe B1

Avocatul Elenei Udrea: E un caz fara precedent cu acuzatii in cascada. Am emotii pentru clienta mea (VIDEO)

Marius Striblea, avocatul Elenei Udrea, a declarat, luni, prezent la sediul Politiei Capitalei, ca nu exista probe impotriva fostului ministru, acesta aratand ca este un caz fara precedent. Nu exista probe.

Avocatul Elenei Udrea: Problematica dansei in dosarul Microsoft e ca un bob de nisip pe o plaja (VIDEO)

Marius Striblea, avocatul Elenei Udrea, a declarat, marti seara, invitat la emisiunea Ultimul Cuvant, difuzata de B1TV, ca problematica fostului ministru in dosarul Microsoft este un bob de nisip pe o.

Comisia Juridica a avizat pozitiv incuviintarea arestarii preventive. Avocatul Elenei Udrea: Ne-am opus masurii arestului

Deputatii juristi s-au reunit astazi pentru a supune la vot noua cerere a DNA de arestare preventiva a Elenei Udrea, in dosarul Gala Bute, pentru trei noi infractiuni de luare de mita. Udrea, care a fost.

Comisia Juridica a avizat pozitiv solicitarile DNA. Avocatul Elenei Udrea: Ne-am opus masurii arestului

Deputatii juristi s-au reunit astazi pentru a supune la vot noua cerere a DNA de arestare preventiva a Elenei Udrea, in dosarul Gala Bute, pentru trei noi infractiuni de luare de mita. Udrea, care a fost.

Avocatul Elenei Udrea: Voi incerca sa obtin o amanare la Comisia Juridica (VIDEO)

Marius Striblea, avocatul EleneiUdrea, a declarat, miercuri, ca va incerca sa obtina o amanare pentru clienta sa in Comisia Juridica a CamereiDeputatilor, intrucat Elena Udrea se afla inca.

Avocatul Elenei Udrea: Acuzatiile nu sunt sustinute de probe (VIDEO)

Avocatul EleneiUdrea, Marius Striblea, a declarat, marti dupa-amiaza, ca acuzatiile aduse fostului ministru nu sunt sustinute de probe. Acesta a studiat noul dosar al EleneiUdrea, la.

Reactie neasteptata din partea avocatului Elenei Udrea: Ma astept la ce e mai RAU

Desi ar trebui sa se bucure pentru reusita de a o scoate pe clienta sa din inchisoare, chiar si daca se afla pentru moment in arest preventiv, avocatul Elenei Udrea este foarte precaut in declaratii. Si asta.

Avocatul lui Udrea: Este un caz fara precedent, in care acuzatiile vin in cascada

Avocatul Elenei Udrea, Marius Striblea, a declarat, in fata sectiei de Politie unde este arestata deputata, ca nu este o coincidenta faptul ca noua cerere de arestare a aparut inainte de a se judeca contestatia in cazul deputatei.

Lucian Bolcas, despre plasarea Elenei Udrea in arest la domiciliu: Maine se duce in Parlament si face tot ce nu are voie sa faca

Avocatul Lucian Bolcas a comentat, marti seara, in emisiunea La ordinea zilei, eliberarea Elenei Udrea din arestul preventiv si plasarea ei in arest la domiciliu, in urma unei decizii a ICCJ, aratand.

DNA cere incuviintarea arestarii preventive si urmaririi penale a Elenei Udrea, pentru trei noi infractiuni de luare de mita/ Udrea a fost adusa din arest la DNA

Procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, a transmis procurorului general solicitarea de a sesiza Camera Deputatilor, respectiv Ministerul Justitiei, pentru formularea cererii de urmarire penala a Elenei Udrea si respectiv cererea de incuviintare a arestarii preventive a acesteia, pentru trei infractiuni de laure de mita in perioada in care aceasta era ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului. 50 Potrivit B1 TV, Dinu Pescariu se afla la audieri la DNA. 40 Procurorul general, Tiberiu Nitu, a transmis presedintelui Camerei Deputatilor si ministrului Justitiei solicitarea DNA de declansare a procedurilor pentru formularea cererii de efectuare a urmaririi penale si incuviintarea arestarii preventive a Elenei Udrea pentru noi fapte in dosarul Gala Bute. 00 Elena Udrea a fost adusa la sediul DNA din arestul Politiei.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )