Libnet.ro
UNICEF

19:30

Comisia juridica si cea de administratie din Senat au dat aviz negativ proiectului Rosia Montana

B1 B1,
Comisia juridica si cea de administratie din Senat au dat aviz negativ proiectului Rosia Montana

30: Proiectul Rosia Montana a primit aviz negativ si de la Comisia de administratie din Senat. La baza deciziei au stat obiectiile facute de senatori privind neconstitutionalitatea proiectului de. continuă pe B1

Comisia juridica din Senat a dat aviz negativ proiectului Rosia Montana

Comisia juridica din Senat a dat aviz negativ proiectului Rosia Montana. Senatorii Comisiei juridice au dat marti aviz negativ, in unanimitate, la proiectul de lege privind exploatarea minereurilor.

Senatorii juristi au dat AVIZ NEGATIV proiectului Rosia Montana.

Comisia juridica din Senat a dat aviz negativ proiectului Rosia Montana.

Membrii Comisiei juridice au dat AVIZ NEGATIV pentru proiectul Rosia Montana

Aviz negativ in Comisia juridica pentru proiectul Rosia Montana. Proiectul de lege va fi dezbatut si de Comisia pentru economie. Senatorii au aprobat, luni, ca acest proiect de lege sa intre in dezbatere in.

Comisia juridica din Senat discuta in 18 septembrie cazul ministrului Vosganian

Comisia juridica a Senatului se va intruni in 18 septembrie, in sedinta secreta, pentru a studia materialul probator in cazul ministrului Varujan Vosganian, pentru care Parchetul de pe langa ICCJ a cerut inceperea urmaririi penale.

Senat: Comisia juridica discuta in 18 septembrie cazul ministrului Varujan Vosganian

Comisia juridica a Senatului se va intruni in 18 septembrie, in sedinta secreta, pentru a studia materialul probator in cazul ministrului Varujan Vosganian, pentru care Parchetul de pe langa ICCJ a cerut.

Tudor Chiuariu: Cazul Vosganian va fi discutat pe 18 septembrie de catre Comisia Juridica

Comisia juridica a Senatului se va intruni pe data de 18 septembrie intr-o sedinta secreta pentru a studia materialul probator in cazul lui Varujan Vosganian pentru care Parchetul de pe langa inalta Curte de.

Tudor Chiuariu: Cazul Vosganian va fi discutat pe 18 septembrie de catre Comisia Juridica (VIDEO)

Comisia juridica a Senatului se va intruni pe data de 18 septembrie intr-o sedinta secreta pentru a studia materialul probator in cazul lui Varujan Vosganian pentru care Parchetul de pe langa inalta Curte de.

Comisia juridica a Senatului va discuta in 18 septembrie cazul Vosganian

Comisia juridica a Senatului se va intruni in 18 septembrie, in sedinta secreta, pentru a studia materialul probator in cazul ministrului Varujan Vosganian, pentru care Parchetul de pe langa ICCJ a cerut inceperea urmaririi penale. Ministrul a fost invitat la comisie in 1 octombrie pentru a-si sustine punctul de vedere.

Comisia Juridica a Senatului a respins proiectul Rosia Montana

Comisia Juridica a Senatului a respins marti proiectul privind exploatarea miniera de la Rosia Montana, a anuntat presedintele comisiei, liberalul Tudor Chiuariu.

Comisia Juridica a Senatului a respins proiectul de lege care aproba exploatarea aurifera de Rosia Montana

Comisia Juridica a Senatului a respins marti proiectul de lege al Guvernului care aproba exploatarea aurifera de Rosia Montana, a anuntat presedintele comisiei, liberalul Tudor Chiuariu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3126 seconds )