Libnet.ro
UNICEF

19:45

Senatorii juristi au dat AVIZ NEGATIV proiectului Rosia Montana.

România Liberă România Liberă,
Senatorii juristi au dat AVIZ NEGATIV proiectului Rosia Montana.

Comisia juridica din Senat a dat aviz negativ proiectului Rosia Montana. continuă pe România Liberă

Comisia juridica din Senat a dat aviz negativ proiectului Rosia Montana

Comisia juridica din Senat a dat aviz negativ proiectului Rosia Montana. Senatorii Comisiei juridice au dat marti aviz negativ, in unanimitate, la proiectul de lege privind exploatarea minereurilor.

Comisia juridica si cea de administratie din Senat au dat aviz negativ proiectului Rosia Montana

30: Proiectul Rosia Montana a primit aviz negativ si de la Comisia de administratie din Senat. La baza deciziei au stat obiectiile facute de senatori privind neconstitutionalitatea proiectului de.

Cazanciuc: Ministerul Justitiei a dat aviz pozitiv pentru Rosia Montana

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a declarat, astazi, ca avizul ministerului pe care il conduce pentru proiectul Rosia Montana este unul pozitiv, si nu negativ, cum aparuse, recent, in presa, transmite Realitatea. net.

Ministrul Daniel Barbu: Nu e adevarat ca Ministerul Economiei a dat un aviz negativ ci doar unul cu observatii/ Proiectul de la Rosia Montana poate demara

Ministrul Culturii Daniel Barbu l-a contrazis pe ministrul Vosganian care sustinea ca ministerul Economiei condus de el nu a a dat aviz pentru proiectul Rosia Montana. Barbu spune ca Ministerul Economiei a dat un aviz cu observatii ca toate ministerele. Mai mult, ministrul Culturii spune ca din punctul sau de vedere proiectul Rosia Montana poate demara fara probleme.

VIDEO Cateva sute de persoane au protestat la Sibiu la adresa proiectului Rosia Montana

Ziua de duminica a marcat un record al numarului de sibieni iesiti in strada pentru a protesta la adresa proiectului Rosia Montana.

Membrii Comisiei juridice au dat AVIZ NEGATIV pentru proiectul Rosia Montana

Aviz negativ in Comisia juridica pentru proiectul Rosia Montana. Proiectul de lege va fi dezbatut si de Comisia pentru economie. Senatorii au aprobat, luni, ca acest proiect de lege sa intre in dezbatere in.

Protest impotriva proiectului Rosia Montana la Montreal.

Protestele impotriva proiectului de la Rosia Montana au trecut nu numai granitele Romaniei, ci si Atlanticul. Un miting al romanilor din Canada a avut loc ieri in fata Consulatului Romaniei Din Montreal, anunta Agerpres. Participantii s-au exprimat impotriva folosirii cianurilor in explotarile de la Rosia Montana. Am participat la mitingul de protest de la Montreal pentru ca nu vreau ca oamenii din tara mea sa pateasca ce au patit cei din preajma exploatarilor miniere unde s-a folosit cianura .

Ponta: Consecinta stoparii proiectului Rosia Montana - stergerea judetului Alba de pe harta economica

Premierul Victor Ponta a declarat, astazi, ca in situatia respingerii proiectului privind Rosia Montana consecinta negativa este stergerea judetului Alba de pe harta economica, arata sursele de presa.

Ponta: Consecinta stoparii proiectului Rosia Montana - stergerea judetului Alba de pe harta economica

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca in situatia respingerii proiectului privind Rosia Montana consecinta negativa este stergerea judetului Alba de pe harta economica, mentionand ca doreste ca.

Liberalii vor vota impotriva proiectului Rosia Montana. Antonescu: Proiectul poate fi votat si fara PNL

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ieri dupa o reuniune a grupurilor liberale din Camera Deputatilor si Senat, ca pozitia politica asumata de parlamentarii PNL este de a vota impotriva proiectului de lege privind Rosia Montana.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )