Libnet.ro
UNICEF

23:00

Comisia Rosia Montana le cere celor care vor sa participe la dezbaterile de joi sa se inscrie online

Antena3 Antena3,
Comisia Rosia Montana le cere celor care vor sa participe la dezbaterile de joi sa se inscrie online

Comisia speciala pentru Rosia Montana solicita celor care vor sa fie prezenti sau reprezentati la intalnirea de joi de la Parlament cu membrii Comisiei sa se inscrie pe site-ul. continuă pe Antena3

Comisia Rosia Montana cere audierea SRI si SIE

Reprezentanti ai SRI si SIE vor fi invitati, saptamana viitoare, la dezbateri in Comisia parlamentara speciala care discuta despre proiectul Rosia Montana, au decis membrii Comisiei. Saptamana.

Comisia Rosia Montana cere audierea serviciilor secrete

Reprezentanti ai serviciilor si ai presedintiei ar putea fi audiati de comisia pentru Rosia Montana. Ar putea fi audiati si reprezentantii Academiei sau cei ai ASE. Propunerea vine chiar de la.

Comisia Rosia Montana: Reprezentanti ai SRI si SIE, invitati la dezbatere saptamana ...

Reprezentanti ai SRI si SIE vor fi invitati, saptamana viitoare, la dezbateri in Comisia parlamentara speciala care discuta despre proiectul Rosia Montana, au decis membrii Comisiei, transmite Mediafax. Citeste si Antonescu il ATACA pe Zgonea: A mers la Rosia Montana pentru voturi? Saptamana viitoare vom invita Ministerul Marilor Proiecte, SC Minvest SA, ministerul Economiei, RMCG, Institutul Geologic al Romaniei, Ministerul Finantelor, Ministerul Bugetului, Ministerul Padurilor si Apelor, .

Reprezentanti ai SRI si SIE, invitati saptamana viitoare la Comisia Rosia Montana

Reprezentanti ai SRI si SIE vor fi invitati, saptamana viitoare, la discutii cu membrii Comisiei parlamentare Rosia Montana.

Presedintele Comisiei pentru Rosia Montana: Doar 12 parlamentari vor merge in vizita la mineri

Presedintele Comisiei comune speciale pentru Rosia Montana, Darius Valcov, a anuntat, luni, ca doar 12 membri ai Comisiei se vor deplasa, marti, in zona. Trebuie sa va spun ca 12 parlamentari vor face.

Asociatia Alburnus Maior refuza comisia parlamentara privind proiectul Rosia Montana

Asociatia Alburnus Maior, principala organizatie care se opune proiectului minier de la Rosia Montana, refuza sa participe la lucrarile comisiei parlamentare care urmeaza sa dezbata legea propusa de Guvern. Reprezentantii asociatiei sustin ca rolul comisiei este acela de a cosmetiza unele puncte ale legii prin amendamente.

Comisia pentru Rosia Montana vrea audierea serviciilor secrete

Comisia parlamentara speciala care discuta despre proiectul Rosia Montana cere audierea serviciilor secrete, reprezentantii SRI si SIE fiind invitati, saptamana viitoare, la dezbateri in comisie.

Doar 12 parlamentari din cei 19 se vor deplasa marti la Rosia Montana

Din cei 19 parlamentari care fac parte din Comisia pentru Rosia Montana, numai 12 se vor deplasa maine in zona pentru a discuta cu ortacii. Restul alesilor fie nu doresc sa mearga, fie au fost deja in zona.

VIDEO Cine este minerul care i-a scris lui Moise Guran si care-si cere dreptul la munca la Rosia Montana

In timp ce mii de oameni au protestat, si in acest weekend, in Capitala, dar si in alte orase din tara, fata de exploatarile de la Rosia Montana, minerii sustin ca vor muri de foame daca proiectul nu va primi unda verde din partea autoritatilor.

Membrii comisiei parlamentare vor merge la Rosia Montana pentru a vedea care este situatia si ce pretentii au localnicii (VIDEO)

Membrii comisiei parlamentare vor merge miercuri la Rosia Montana pentru a vedea exact care este situatia si ce pretentii au localnicii. Si chiar daca participa la dezbateri, liberalii au decis: vor vota.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )