Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presedintele Comisiei pentru Rosia Montana: Doar 12 parlamentari vor merge in vizita la mineri

B1 B1,
Presedintele Comisiei pentru Rosia Montana: Doar 12 parlamentari vor merge in vizita la mineri

Presedintele Comisiei comune speciale pentru Rosia Montana, Darius Valcov, a anuntat, luni, ca doar 12 membri ai Comisiei se vor deplasa, marti, in zona. Trebuie sa va spun ca 12 parlamentari vor face. continuă pe B1

Doar 12 parlamentari din cei 19 se vor deplasa marti la Rosia Montana

Din cei 19 parlamentari care fac parte din Comisia pentru Rosia Montana, numai 12 se vor deplasa maine in zona pentru a discuta cu ortacii. Restul alesilor fie nu doresc sa mearga, fie au fost deja in zona.

Comisia pentru Rosia Montana vrea informatii de la SRI si SIE privind bonitatea RMGC

Preseditele Comisiei pentru Rosia Montana, Darius Valcov, a declarat, luni, ca motivul pentru care reprezentantii SRI si SIE au fost invitati la audieri este dorinta parlamentarilor membri de a afla informatii despre bonitatea RMGC sau despre existenta.

Valcov: Doar 12 parlamentari vor face deplasarea la Rosia Montana

Presedintele Comisiei speciale pentru Rosia Montana, Darius Valcov, a anuntat, astazi, ca doar 12 parlamentari vor face deplasarea in teritoriu, in zona miniera.

Site-ul lansat de comisia speciala pentru Rosia Montana este operational: Oricine poate trimite propuneri sau consulta avizele proiectului

Presedintele Comisiei speciale privind proiectul minier de la Rosia Montana, senatorul Darius Valcov, a anuntat ca site-ul pe care vor fi postate toate proiectele de lege si avizele acestui proiect, a devenit.

Crin Antonescu: PNL nu impune parlamentarilor sai din Comisia pentru Rosia Montana sa nu se deplaseze in aceasta localitate. Alegerile prezidentiale sunt o tema pentru 2014

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat vineri ca nu are nimic impotriva ca parlamentarii PNL membrii in Comisia pentru proiectul Rosia Montana sa se deplaseze in aceasta localitate, pentru a sta de vorba cu oamenii de acolo, dupa ce in urma cu o saptamana afirmase ca respectiva Comisie va avea resedinta la Bucuresti si ca nu se face comisia la intrarea in galerie.

Comisia pentru Rosia Montana vrea audierea serviciilor secrete

Comisia parlamentara speciala care discuta despre proiectul Rosia Montana cere audierea serviciilor secrete, reprezentantii SRI si SIE fiind invitati, saptamana viitoare, la dezbateri in comisie.

Comisia parlamentara pentru Rosia Montana vrea sa-i audieze pe repezentantii SRI si SIE. Daniel Barbu: Eu am incredere ca daca litera acestui acord este respectata in 10-12 ani vom putea introduce zona pe lista patrimoniului UNESCO

Membrii Comisiei parlamentara pentru Rosia Montana ii audiaza luni pe ministrul Culturii Daniel Barbu si reprezentantul ministerului Justitiei. Inaintea audierilor membrii Comisiei parlamentare au rediscutat programul din cursul acestei saptamani si au cazut de acord sa sa-i audieze pe reprezentantii SRI si SIE.

VIDEO Prima zi de audieri in Comisia Rosia Montana: Parlamentarii vor informatii de la SRI si SIE privind bonitatea RMGC

In prima zi de munca a Comisiei pentru Rosia Montana, parlamentarii au decis sa-i cheme saptamana viitoare pe reprezentantii SRI si SIE. Parlamentarii vor sa vada daca sunt reale suspiciunile legate de bonitatea firmei si de posibila influenta a unor factori decidenti, a anuntat presedintele Comisiei, Darius Valcov. Totodata, membrii comisiei l-au audiat pe ministrul Culturii, Daniel Barbu, si au refuzat ca secretarul de stat de la Ministerul Justitiei sa expuna punctul de vedere al institutiei, cerand prezenta ministrului Robert Cazanciuc. Vezi in text ce a spus ministrul Daniel Barbu la audierile din Comisie.

Prima zi de audieri in Comisia Rosia Montana: Parlamentarii vor informatii de la SRI si SIE privind bonitatea RMGC

In prima zi de munca a Comisiei pentru Rosia Montana, parlamentarii au decis sa-i cheme saptamana viitoare pe reprezentantii SRI si SIE. Parlamentarii vor sa vada daca sunt reale suspiciunile legate de bonitatea firmei si de posibila influenta a unor factori decidenti, a anuntat presedintele Comsiei Darius Valcov. Totodata, membrii comisiei l-au audiat pe ministrul Culturii, Daniel Barbu si au refuzat ca secretarul de stat de la Ministerul Justitiei sa expuna punctul de vedere al institutiei, cerand prezenta ministrului Robert Cazanciuc. Vezi in text ce a spus ministrul Daniel Barbu la audierile din Comisie.

VIDEO FOTO Sute de sibieni, din nou in strada pentru Rosia Montana

Aproximativ 300 de persoane au iesit din nou duminica in strada, pentru a-si exprima dezacordul vizavi de demararea exploatarii miniere de la Rosia Montana.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )